Forum

13-02-2005,Od: OLcia olciageige2buziaczek.pl
siemka!!
To znowu ja Olcia-skrzypaczka...Pod koniec roku zdaję do szkoły muzycznej..Narazie chdze do ogniska(tak jagby)...Mam czworo rodzeństwa a jednak gram na skrzypcach..Jest wspaniałe uczucie gdy ide droga z futerazłem a starsze panie ,,zagrasz mi coś lady,,??:D...Gdy czytem te wasze listy to smutno mi sie robi...Pewnie jest tyle dzieci które chcialaby grac na skrzypkach...Ja dojeżdżam na lekcje..Dzieli mnie i szkołe muzyczna 25 km...a jednak mój tata traci na paliwo i na lekcje abym kiedys w przyszłości byłam zawodowym skrzypkiem!!!Ludzie którzy maja co najmniej 20 lat i chce garac na skrzypcach napewno moga sie nauczyć!!Dlaczego nie??Nauczyciele nie chcą takich ,, starych,, uczyc??Gdyby ktoś podwyzszyl cene lekcjii to napewno nauczyciel gry na skrzypkach nauczy by 20 latkę!!Przeciez Bach stracił wzrok i dalej komponował!!!Ja skrzypce w 1 roku gry odkupilam za 300 zł od starszej pani razem z smyczkiem(który nadawał sie na śmietnisko) ale nie wyrzuciłam go
nadaje sie gdy przyjdzie rodzina i chce pobrzdekolic!!:d...fuyterał terz był z tym razem..Ale juz kupilam sobie nowy. o ten stary był taki że.....Skrzypce nie sa stare mają pbnad 50-70 lat..Ale maja ładne brzmienie...Każdy nauczyciel mi to mówi...Chciałabym kiedys grac w jakiejs orkiestrze symfonicznej..To jes moje marzenie....Jestem całkowicie pgrążona w kalsyce...pokój w plakatach vanessy(chociaz ona w rozrywkowej)Moje siora dośc ultalentowana rysueje mi twarze i portrety Bacha i Betchowenna i ich reszte!!Muzyka
1.Klasyka
2.Klaasyka
3.Klasyka
!!ak to juz ze ,na jest!! I dziekuje seso za tą miło opinie..w jakiejs sorawie to piszcie e-maile!!

Twoja odpowiedź
Imię:
Wiadomość:

Prosimy pozostawić puste:
Liczba do wpisaniaWpisz liczbę
(anty-spam):