13-08-2018,Od: Tomek
Czy można u Pana kupić Fendera? Jeśli tak to ile kosztowałby CD- 60SCE black ?
13-08-2018,Od: Jarek
Tak, Normalna cena z polskiej dystrybucji 1234.80 zł, ale w promocji pewnie wyjdzie 1100 zł. Można też rozważyć tańsze sklepy zagraniczne, które do złudzenia przypominają polskie, ale bywają czasem z nimi komplikacje serwisowe. Większość awarii gitar wynika z przesuszenia drewna w sezonie zimowym. Może być taka sytuacja, że wysyłamy instrument do serwisu zagranicznego, oni pomierzą drewno i powiedzą, że użytkownik źle przechowywał instrument i nastąpiło rozeschnięcie. Wtedy koszt kuriera zagranicznego w obie strony może być zbliżony do wartości gitary i zostajemy z niczym.
13-08-2018,Od: Tomek
A jak jest z serwisem jeśli kupiłbym u Pana ?
14-08-2018,Od: Jarek
Tak, robię od razu już w tej cenie korekty siodełka, dobieram prożek dolny, reguluję zakrzywienie gryfu i w razie potrzeby korekty progów.
14-08-2018,Od: Tomek
Ok, a jaki byłby czas realizacji od zamówienia, bo rozumiem, że Fendera nie ma Pan tak ,,od ręki " ?
Raczej jestem zdecydowany na zakup u Pana, bo mam najbliżej i ma pan ciekawą ofertę jeśli chodzi o fachowe przygotowanie sprzętu. Jednak pewnie jeszcze kilka pytań mi się przypomni... :) Tak mam, jak kupuję coś co ma jakiś czas posłużyć.
14-08-2018,Od: Jarek
Aktualnie jest jedna sztuka na magazynie we Wrocławiu, więc potrzeba jeden dzień na ściągnięcie kurierem. Z magazynów zagranicznych kilka dni. Od ręki mam bliźniaczego czarnego Washburna, bo lepiej się sprzedają. Mają nawet profesjonalne wyjście XLR oprócz Jacka, lepsze wykończenie, więcej regulacji na gitarze, filtr sprzężeń, przestrajany tuner, pokrętło prezencji, regulacja środka pasma, prożki Nubone o właściwościach zbliżonych do kościanych, przetwornik spiralny Belcat, a do tego niższą cenę.
| Twoja odpowiedź |