Forum

01-05-2005,Od: Efa
Niektore wypowiedzi sa okropne i nie zgadam sie z nimi... Jak mozna kogos tak zniechecac? Czy jak ktos sie chce uczyc grac na skrzypcach to musi zaraz zostac wirtuozem??? Nie!!! Bo wiekszosc osob robi to dla swojej wlasnej przyjemnosci. Jak juz napisalam wczesniej ja zaczelam jak mialam 18 lat uczylam sie zaledwie pol roku ale mialam tak wspanialego nauczyciela ze przez ten czas zdazyl mi wyjasnic podstawowe rzeczy...Teraz poprostu dla wlasnej przyjemnosci chce kupic skrzypce i poprostu uczyc sie sama co z tego wyjdzie zobaczymy ale napewno bedzie to swietna zabawa i napewno ogromna przyjemnosc dla mnie nawet jak sasiedzi beda walic w sciany :) Wiec nie poddawajcie sie jak macie zapal i chcecie to robic to poprostu robcie... Bo moim zdaniem nawet "Stary dziadek" mogl by sie nauczyc grac o ile by jeszcze dobrze slyszal i nie trzesly by mu sie rece :) I napewno by mial niezla satysfakcje.Pozdrawiam Jarka ktory sie zdecydowal w wieku 38 lat to dopiero jest zapal.. :) Zycze wszytskim Sukcesow jako "Wirtuozi" I ktorzy robia to dla swojej wlasnej przyjemnosci...

Twoja odpowiedź
Imię:
Wiadomość:

Prosimy pozostawić puste:
Liczba do wpisaniaWpisz liczbę
(anty-spam):