14-05-2005,Od: Magdalena
witam wszystkich!!Prosze pomóżcie mi dokonac prawdziwego i dobrego wyboru:(...Poniewaz chodzi o to że ja zaczęlam grac na skrzypcach od czwartej klasy..Gram juz 1,5 lat..I za kilka dni jest pokaz, w którym grają wszystkie uczennice mojej pani..No wiec moja pani dala mi taka krótka arir na 4 liniki.....A iinne uczennice pani które chodza do 1 klasy i sa o demnie o 4 lata mlodsze grają rózne duety i w ogóle.....Nie chodzi o to że brzydko gram...Nie wiem o co chodzi mojej pani!!Czy powinnam zagrac na tym koncercie??Mi sie wydaje zę tylko sie zblażnie przed innymi rodzicami!!Z jednej strony chce zagrac a z drugiej nie!!Prosze odpowiedzcie szybko papa**pozdrówka:(
15-05-2005,Od: Jarek
Droga Madziu (lub Olu)! Przemyśl to sobie - czy grasz bo lubisz grać, czy też grasz tylko po to aby pani i koleżankom w całym Rzeszowie szczęki opadły z wrażenia. Tak czy inaczej jak nie zagrasz, to pewnie będziesz żałować, że twoja szansa przeszła obok. Nie obrażaj się, tylko rób swoje. Skoro to tylko 4 linijki, to wykuj je tak, żeby powalić wszystkich słuchaczy. Powodzenia!
| Twoja odpowiedź |