Forum

07-02-2008,Od: Olaa
ja uwielbiam psy , jeżdze konno, kocham skrzypce :) a słuchajcie wyższa strona żeberka z której strony musi byc bo mi zawsze nauczycielka nakładała a teraz nie wiem jak sama nałożyc. Pozdrawiam wszystkich skrzypków:)

07-02-2008,Od: elix
czesc
ja tez uwielbiam psy
kocham skrzypce i wszystkie instrumenty ale szczególnie skrzypce bo tylko one mają....tę piękną duszę.....wystarczy to tylko dostrzec.czasem to kwestia zamknięcia oczu....wiem co mówie!!
zreszta tu jest tylu skrzypków i amatorów wiec napewno juz zagłębiliscie sie nad tajnikami muzyki.....
co do zeberka to tą grubsza czescia u góry tam gdzie jest ten szerszy pasek on musi sie opierac na ramieniu by grało sie lepiej!
szczególne pozdrowionka dla Violinist i Irka!!!
oraz dla wszystkich którzy to forum odwiedzaja bądz maja zamiara tu przybyc by dzielic sie z nami swoja wielka pasja!!
to neisamowite juz tyle osób na tym forum dzieli sie swoimi przezyciami doswiadczeniami ale mysle ze bedzie tu wiecej stałych bywalców no i oczywiscie nowych nei tylko którzy beda tu zagladac ale i równiez wypowiadac sie na temat tego pieknego instrumentu!
pozdrawiam jeszcze raz!!PISZCIE!!

Twoja odpowiedź
Imię:
Wiadomość:

Prosimy pozostawić puste:
Liczba do wpisaniaWpisz liczbę
(anty-spam):