Forum

15-03-2008,Od: ela
chciałam pomuc pomagałam
swój czas Wam poswiecałam
na forum pisałam na gg klikałam
lecz po tym co zrobiliscie
juz wybaczyc nie moge!!!
wszyscy przeciwko mnie tak jest najlepiej ale nie dla mnie:(
teraz po tym forum pozostana wspomnienia....tylko wsopomnienia i kilku PRAWDZIWYCH ZNAJOMYCH!!!Gosia Irek Violinist Maecin Basia!a te kłótnie zaczeła Justyna za co jej dziekuje!:(
nie spodziewałam sie za tak co niektóre osoby odwdziecza mi sie za wszysctko:(co ja wam takiego zrobiłam/??
kazdy dzien to nowe wyzwanie kazde wejsscie na to forum to pojawienie sie kolejnych blizn na sercu
chciałam tak bardzo chciałm byc dobra pomóc Wam bo wiem ze nie jest łatwo szczególnie na poczatku.........
teraz/???tylko puste słowa co niektórych jaka jestem ale przeciez wiekszosc z Was nie zna mnie wcale nie wiecie jaka jestem na prawde z pewnoscia inna...
dla kazdego inna
dla kilku osób z tego forum znajoma.
inni traktuja mnie jak powietrze,jeszcze inni jak wroga....:(

przeciez jeden ciepły gest niby nic a znaczy wciaaz tyle...znak dobry znak ze lubi kotos moze kocha cie tez chodz przez chwile...i wiesz ze ten ktos to dar kto pomoze ci zaczac od nowa.....lecz czy sa dzis tacy ludzie????
przeciez nie kazdy jest ideeałem mimo to trzeba sie starac i uwierzyc!!!
MYSLAŁAM, ZE TO JEST FORUM GDZIE WSZYSCY SA JAK JEDNA WIELKA RODZINA SKRZYPKOWIE...WIEM ZE SIE MYLIŁAM:(TO JEST JAKIS BLOOG W KTÓRYM JA JESTEM GŁÓWNYM TEMATEM:(
JUZ NIC NIE DA SŁOWO PRZEPRASZAM SŁOWO ZYCANE NA WIATR:(

Twoja odpowiedź
Imię:
Wiadomość:

Prosimy pozostawić puste:
Liczba do wpisaniaWpisz liczbę
(anty-spam):