15-03-2008,Od: ELA
napisałam tak ale to były zarty przeciez nie jestem taka!!nie wierzycie trudno:(
Justyna mnie tez uraziła tym co napisała mi ja jej napisałam w zartach a ona mnie zablokowała~~!PRZEPRASZAM
ale nie zmienie zdania ze ludzie sa okrótni
a co do tego forum to prosze zajmijcie sie kim innym a nie mna!!!ja juz tego dłuzej nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!to jest chore z waszej strony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Myslicie ze zajmniecie sie opisywaniem mojej osoby i bedzie dobrze???bawia was głupoty ??ciesze sie!!ale nie musicie zadawac cierpienia akurat mi!!starałam sie wam pomóc taraciłam czas piszac na gg i na forum a Wy mi sie tak odwdzieczacie?????ile mozna???co ja wam takiego zrobiłam./??no powiedzcie co??byłam nie miła??przepraszam!!ale czy akurat mnie musicie tu obwiniac o wszystko???czemu???czemu????co Wam takiego zrobiłam!!!!!>????to tylko forum a wy bezustannie mnie obwiniacie!!!!!!!!!!ja juz dłuzej tak nie moge!!!!!zrozumncie to wreszcie!!kazdy z was mógł byc na mioim miejscu!!mógł ale nie jest!!!!czemu ja?????chce wiedziec tylko tyle!!chce wiedziec i mam do tego prawo!!to wcale nie jest smieszne gdy kilkanascie osób dokucza mi z tego powodu ze zatrowałam z Justyny!!ja juz tak dłuzej nie moge!!kazdy dzien to lek...lek przed wami ze znow cos o mnie napiszecie złego!!czemu??czemu tak jest??po raz kolejny raz zadaje sobie to pytanie!!zaczeło sie od jednej osoby teraz jestescie prawie wszyscy przeciwko mnie !!!:(:(to okropne moze...moze kiedys to zrozumiecie...
ale czy wtedy nie bedzie za późno...
zadajecie mi ogromny ból nawet nie macie pojecia co robicie!!kazda osoba ma cos przeciwko mnie!!jestem jaka jestem!!zrozumcie to wreszcie!!niektóre osoby wchodza w moje zycie!!ja tego nigdy nie zapomne to bardzo boli...
pozostała mi tylko nadzieja ze wreszcie przestaniecie sie zajmowac moim zyciem!!!!!!!zartowac juz nie wolno??jeszcze raz dziekuje wam za wszystkie krzywdy z waszej strony
załuje ze tu kiedykolwiek pisałam!~!załuje!
pozostały mi tylko łzy które własnie spływaja mi po policzku dzien 15,03,2008
dzien w którym dosłownie pół swiata wydało na mnie wyrok...wyrok cierpienia...
czuje ze sie z tego nie podniose
lecz przeciez dla niektórych bedzie lepiej gdy juz nigdy nie beda musieli czytac moich bzdurnych wypowiedzi!!starałam sie jak mogłam chciałam chciała,m wam pomóc z całego serca a tu co????...
nauczyliscie mnie jednego ludzie sa okrótni i potrafia sie interesowac czyims zyciem zostawiajac rany na sercu....rany które sie nigdy nie zagoja...raany cierpienia i łzy...modre łzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jesli dalej tak bedzie to znaczy ze nikt mnie juz nie chce znac i ze nikt mnie nie szanuje!!!czy tak jest????moze wkoncu przesztaniecie sie ze mnie wysmiewac na oczach tylu ludzi???moze kiedys cos zrozumiecie ,,,zrozumiecie jak łatwo mnie zranic...
wiele osób nigdy ze mna nie pisało ale twierdzi tak jak inni głupia jestem i tyle tak???czy aby chodziło o to by zadac cierpienie??ból??i zostawic na pastwe losu???jak ja mam teraz zyc??z sswiadomoscia ze wy dalej swietnie sie tu bawicie???ze jestescie zzadowoleni???o nie mylicie sie ja nie moge i nie umiem tak zyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Violinist to nie tyczy sie Ciebie ani Irka Marcina I Gosi chyba ze Wy tez mnie juz nie nawidzicie??????????????czy juz tez twierdzicie ze jestem poprostu niedormalna?????????????szkoda.....
| Twoja odpowiedź |