Forum

15-03-2008,Od: violinist
Ela to prawda? ALE PROSZE CIE ODP SZCZERZE bo widzisz Elu nie wiem co teraz myslec... nie znam cie osobiscie wiec nie mnie cie oceniac i nie wiem jaka jestes mam nadzieje ze nie jestes taka ale byc moze sie myle nie mysl ze mowie to z ironia bo tak nie jest ale pamietaj ze ludzie mnie kilkakrotnie zranili i od tej pory zachowuje dystans... bo pamietaj Elu tu znajduja sie ludzie ktorzy chodza do roznych szkol i sa na roznych poziomach ksztalcenia i nawet jesli wydaje ci sie to smieszne latwe to dla innych moze byc trudne do zrobienia bo po prostu zaczynaja sie tego uczyc... ja jestem w liceum i nie nasmiewam sie z nikogo ani nie chwale sie swoimi umiejetnosciami ani osiagnieciami... nie chce tu nikogo oczerniac nawet ciebie I WYBACZ NIE CHCE CIE NICZYM URAZIC CHCE PO PROSTU DOWIEDZIEC SIE PRAWDY WIEC MAM NADZIEJE ZE NAPISZESZ NA TYM FORUM JAK NAPRAWDE BYLO ale prosze cie napisz to szczerze i z czystym sumieniem ok? nie obraz sie nie oskarzam nie obwiniam przepraszam jesli cos cie dotknelo ale musialam to napisac ale sie rozpisalam juz koncze byc moze nie mamracji i prosze nie mysl ze nagle zmienilam zdanie i przeszlam na czyjas strone bo tak nie jest...aha i jeszcze jedno CZY TO PRAWDA ZE KASIA PODPISYWALA SIE POD PREZESA? I TY JUSTYNO CHYBA SOBIE TEGO NIE WYMYSLILAS NIE? NIE CHCE NIKOGO URAZIC!!! ALE LUDZIE NAPISZCIE PRAWDE... NIE ROBCIE SOBIE Z TEGO FORUM ZARTOW NIE CHCE SIE Z NIKIM KLOCIC TYLKO CHCE ABY BYLO TAK JAK DAWNIEJ BEZ DOGRYZANIA SOBIE... BO TO NIE O TO CHODZI LUDZIE OPANUJCIE SIE mam nadzieje ze wkrotce uda nam sie wszystkim dojsc do porozumienia mam nadzieje... no koniec dziekuje za uwage pozdrowionka papa:):):):):):) Violinist

15-03-2008,Od: Justyna
Nie zmyśliłam tego, że Kasia podszywa się pod szefa niestety to prawda. Cieszę się że zrozumiałaś to co dla Eli byo żartem. Chociaż jedna osoba mnie rozumie. Dzięki Violinist!

Twoja odpowiedź
Imię:
Wiadomość:

Prosimy pozostawić puste:
Liczba do wpisaniaWpisz liczbę
(anty-spam):