15-03-2008,Od: violinist
Ela to prawda? ALE PROSZE CIE ODP SZCZERZE bo widzisz Elu nie wiem co teraz myslec... nie znam cie osobiscie wiec nie mnie cie oceniac i nie wiem jaka jestes mam nadzieje ze nie jestes taka ale byc moze sie myle nie mysl ze mowie to z ironia bo tak nie jest ale pamietaj ze ludzie mnie kilkakrotnie zranili i od tej pory zachowuje dystans... bo pamietaj Elu tu znajduja sie ludzie ktorzy chodza do roznych szkol i sa na roznych poziomach ksztalcenia i nawet jesli wydaje ci sie to smieszne latwe to dla innych moze byc trudne do zrobienia bo po prostu zaczynaja sie tego uczyc... ja jestem w liceum i nie nasmiewam sie z nikogo ani nie chwale sie swoimi umiejetnosciami ani osiagnieciami... nie chce tu nikogo oczerniac nawet ciebie I WYBACZ NIE CHCE CIE NICZYM URAZIC CHCE PO PROSTU DOWIEDZIEC SIE PRAWDY WIEC MAM NADZIEJE ZE NAPISZESZ NA TYM FORUM JAK NAPRAWDE BYLO ale prosze cie napisz to szczerze i z czystym sumieniem ok? nie obraz sie nie oskarzam nie obwiniam przepraszam jesli cos cie dotknelo ale musialam to napisac ale sie rozpisalam juz koncze byc moze nie mamracji i prosze nie mysl ze nagle zmienilam zdanie i przeszlam na czyjas strone bo tak nie jest...aha i jeszcze jedno CZY TO PRAWDA ZE KASIA PODPISYWALA SIE POD PREZESA? I TY JUSTYNO CHYBA SOBIE TEGO NIE WYMYSLILAS NIE? NIE CHCE NIKOGO URAZIC!!! ALE LUDZIE NAPISZCIE PRAWDE... NIE ROBCIE SOBIE Z TEGO FORUM ZARTOW NIE CHCE SIE Z NIKIM KLOCIC TYLKO CHCE ABY BYLO TAK JAK DAWNIEJ BEZ DOGRYZANIA SOBIE... BO TO NIE O TO CHODZI LUDZIE OPANUJCIE SIE mam nadzieje ze wkrotce uda nam sie wszystkim dojsc do porozumienia mam nadzieje... no koniec dziekuje za uwage pozdrowionka papa:):):):):):) Violinist
15-03-2008,Od: Justyna
Nie zmyśliłam tego, że Kasia podszywa się pod szefa niestety to prawda. Cieszę się że zrozumiałaś to co dla Eli byo żartem. Chociaż jedna osoba mnie rozumie. Dzięki Violinist!
| Twoja odpowiedź |