Forum

16-03-2008,Od: violinist
ja nie zamierzam cie ranic i jestem po twojej stronie poszesz bardzo emocjonujace posty i moge stwierdzic ze na 100% masz racje wierze ci jakbys chciala pogadac to pisz na moja poczte wiesz wiele razy przejechalam sie na ludziach wiec wiem jak to jest i wiele cierpialamrowniez przez ludzi wie wiem jak to jest kiedys ci o tym pisalam na poczte pamietasz? i rowniez napisalam ze ludzie sa okrutni.. ja tez myslalam ze to to forum jednoczy ale teraz widze jak bardzo sie mylilam i to nie tyczy sie wszystkich ale wiekszosci cczy na tym forum jest jakas klatwa? wszyscy sie zaczynaja ze soba klocic a moze zaczyna wam sie nudzic i nie macie co robic?// to moze jak nie dojdziemy do porozumienia to najlepiej byloby rzeczywiscie zamknac to forum??/ jesli to bylo w zartach Elu to nic sie takiego chyba nie stalo kazdy ma prawo do popelniania bledow bo nikt nie jest idealny i kazdy ma gorsze i lepsze dni... widze ze Ela taka prawda stala sie kozlem ofiarnym i nie daj sie ponizyc Elu i nie poddawaj sie jestem z toba zwlaszcza ze sama niedawno cos takiego przezylam ludzie opanujcie sie ja wiem jak bola takie zarzuty!!!1 nie atakujcie innych jesli tak dalej bedzie to ja rowniez bede musiala opuscic to forum bo nie chce zadawac sie z takimi osobami ktore sobie nawzajem dogryzaja a ja mialam taka sytuacje i nie chce czegos podobnego przezywac jeszcze raz wiec zrubcie cos z ta atmosfera na forum ok?ja jestem z toba Elu nie obwiniajcie tej dziewczyny bo ona jest na skraju zalamania nie widzicie tego?????? TO JEST NZ JEJ STRONY WOLANIE O POMOC I ZROZUMIENIE... OPANUJCIE SIE! Zastanowcie sie 10 razy zanim cokolwiek na innych napiszecie ok? bo wiem jak to boli... a dla ciebie Elu masz prawo kochac masz prawo snic masz prawo zyc masz prawo marzyc teraz i tu na przekor klamstwu na przekor zlu jakos tak lecialo nie wazne wazne jest przeslanie tego refrenu. 3maj sie pozdrawiam Was wszystkich mam nadzieje ze sie zrozumiemy i wszystko bedzie dobrze chcialabym tego bardzo... sorry nie chcialam nikogo urazic ale wezcie sobie moje slowa do serca nie chce tutaj prawic wykladow ale musialam to napisac dzieki za uwage... pozdrawiam serdecznie Was wszystkich papa z powazaniem violinist

Twoja odpowiedź
Imię:
Wiadomość:

Prosimy pozostawić puste:
Liczba do wpisaniaWpisz liczbę
(anty-spam):