10-05-2008,Od: Justii
a co mamy odpisać?
10-05-2008,Od: cieczka
moje zdanie jest podobne jak olimpi rowniez mysle ze nie liczy sie wiek jesdnak mysle ze by cos osiagnac trzeba cwiczyc...co z tego ze ktos zacznie w wieku 4/5lat jak ktos w wieku 14/15 ma mozliwosc??to nie jest wazne!jesli sie kocha skrzypce to wszystko sie da!!!
na poczatku słomiany zapał jest prawie u kazdego*--->mi on nie przeszedł!
doskonale pamietam swoje 1dzwieki i pierwsze przygody z muzyka!!
mam kolezanke z okolic nowego sacza ktora pomimo tego ze ma prawie15lat gra rok bo od tego czasu miała mozliwosci jej rodzina to genialni muzycy ona nie ma mozliwosci chodzenia do PSM ale chodzi do szkołki muzykowania ludowego jej akcent folkowy jest piekny!tanczy od 5lat w zespole pieknie wyglada w stroju lachowskim
PRZECIEZ CZASAMI MAMY TAK WIELE...PSM...OGNISKO...ZESPOŁY...A NIE UMIEMY TEGO DOCENIC!!...A CO MYSLICIE O TYCH KTORZY NIE MOGA SIE TAK SPELNIAC JAK MY??NIE MOGA CHODZIC DO MUZYKA ZE WZGLEDU CHOCBY NA DOJAZDY ALE SZKOŁKA MUZYKOWANIA LUDOWEGO POTRAFIŁA...ODMIENIC ICH ZYCIE...POZWOLIC SIE ROZWIJAC!!...co myslicie o tym=???piszcie czekam
DOCEN TO CO MASZ...NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE CZAS...POMYSL...JAKA JEST TWOJA MIŁOSC DO SKRZYPIEC??CZY DOCENIASZ TO CO MASZ=??CZY MASZ TYLE O CZYM INNI MOGA TYLKO MARZYC??PODZIEL SIE ZE MNA OPINIA!!!!!!!!
| Twoja odpowiedź |