15-02-2006,Od: Agnieszka agajarzabek@poczta.onet.pl
Jestem mamą 12 letniej uczennicy szkoły muzycznej I stopnia w klasie skrzypiec. Córka zamierza kontynuować naukę w szkole II stopnia, a ma skrzypce wypożyczone w szkole i nie najlepszej jakości. Poza tym w maju jedzie na ogólnopolski konkurs wraz z orkiestrą i kwartetem smyczkowym, w którym gra.Chciałabym kupić dla niej dobre skrzypce lutnicze, takie które nie wymagałyby już żadnej korekty. Nie wiem czy zdecydować się na nowsze czy raczej stare (są różne opinie na ten temat). Jeśli ktoś miał podobny problem lub jest osobą kompetentną w tym temacie, to czekam na jakąś poradę lub konkretną ofertę sprzedaży. Interesują mnie skrzypce w granicach 2500 zł.w rozmiarze 4/4.
26-02-2006,Od: ? skrzypek20@interia.pl
witam jestem nauczycielem skrzypiec jesli chodzi o stare skrzypce to musiałaby pani szukac ale powiem pani tak lepiej kupic narazie jakies stare do 1.000zł i wyremontowac a pózniej kupic lepsze bo dobre sa skrzypce ale w granicach 4.000zł-7.000zł i lutnika Pawlikowskiego w Krakowie on ma swietne skrzypcemój uczen gra na jednych z nich jest zadowolony jesli bedzie miała pani jakies pytanai prosze zapytac a ja chetnie odpowiem pozdrawiam
| Twoja odpowiedź |