Całkiem nowa wiadomość
Imię:
Wiadomość:

Prosimy pozostawić puste:
Liczba do wpisaniaWpisz liczbę
(anty-spam):

Wyświetlono wiadomości 10451-10500 z 13717  Wstecz  Dalej     Sklep

28-02-2008, Od: Gosia Odpowiedz
Moim zdaniem Piotr Rubik zmienił trochę przez popularność , ale doceniam to co zrobił w Tryptyku(którego uwielbiam słuchać , zwłaszcza "Psalmu z tańcowaniem" i "Psalmu z Abrahamem", zgadnijcie dla czego :)) i trochę jak dla mnie było go za dużo w mediach .

28-02-2008, Od: Awaza Odpowiedz
No hej!Ja gram na wiolonczeli.

28-02-2008, Od: klara Odpowiedz
CO SADZICIE O PIOTRZE RUBIKU???? MNIE SIE ON BARDZO PODOBA:):):) I JEGO MUZYKA TEZ... A WAM?/? PISZCIE!!! POZDRO

28-02-2008, Od: mary Odpowiedz
kiedyś bardzo lubiłam jego kawałki,ale teraz troszkę mi się znudził...,oczywiście jest fajny i ma pięknie śpiewający chór....;-)))

28-02-2008, Od: violinist Odpowiedz
jego muzyka ok moze byc nie bylam na zadnym z koncertow wiem ze kiedys tam wygral jakis konkurs viva najpiekniejsi chyba jak na swoj wiek to moze i nawet przystojny..ale teraz nie urzazjac nikogo troche zbrzydl wiek robi swoje podobno na koncertach sa tlumy i piszczece fanki a jak rozdaje autografy to tylko 15 minut albo w ogole... mnie on tam nie pociaga ale szacunek dla niego...pozdro

28-02-2008, Od: gabi Odpowiedz
zgadzam sie

27-02-2008, Od: mary Odpowiedz
I LOVE VIOLIN!!!!!!

27-02-2008, Od: ? Odpowiedz
smieszne

19-02-2008, Od: Gosia Odpowiedz
DO:nusia:-*********

Ja będę dopiero zaczynać grać, a mam 19 lat.To wcale nie jest za późno,każdy wiek jest dobry,jeżeli tego bardzo chcesz to probuj.Na pewno się nauczysz.

22-02-2008, Od: nusia:-********* Odpowiedz
dzięki Gosiu za pocieszsko!!!!!!!!!!Rodzice chcąrzebym grała na skrzypcach!!!!!!JA TYMBARDZIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jeeee!

26-02-2008, Od: 54+61 Odpowiedz
nie powinnas tego tal odbierac ze rodzice chca to musisz ty chciec bo to ty bedziesz grać!!!!czesto tak jest ze rodzice naciskaja na dziecko i ono chce pod wpływem tego co oni cchca!!!!!!!!!!zastanów sie!!!!

24-02-2008, Od: margaretka Odpowiedz
hejka! gram na skrzypcach i od pewnego czasu mam problem z synchronizowaniem prawej i lewej reki w zwiazku z czym zapozno stawiam palec na strunie i jak zmienie smyczek to najpierw brzmi stary dzwiek a dopiero potem nowy. czy zna ktos na to jakis sposob? moze jakies cwiczenie?

24-02-2008, Od: flora Odpowiedz
kwestia wyćwiczenia
czas czas czas
...........daj czasowi czas...........
ćwicz ćwicz i ćwicz

22-02-2008, Od: kossan Odpowiedz
czy to forum jest spox???Poleciła mi je dziewczyna xd

22-02-2008, Od: dryghftuftr Odpowiedz
rhyubfhuawbfgygayfbywebrfywbfyegwytrbweufybuhfbhyawbfytweb

22-02-2008, Od: mary Odpowiedz
cześć dryghftuftr!Interesują cię skrzypce???

20-02-2008, Od: Anna Odpowiedz
Witam wszystkich skrzypków! Grających, zaczynających i tych co się wahają:) Nigdy nie jest za późno choć w pewnym wieku człowiek nie łapie tak szybko i nie jest tak elastyczny jak 5-7 letnie dziecko. Ja gram juz od... 27 lat i z tego żyję.To wymagający ale piękny zawód :) robisz to co kochasz, zwiedzasz cały świat a jeszcze Ci za to płacą!:) a poważnie-uczę też dzieci młodsze i starsze, na ternie Warszawy. W razie zainteresowania proszę o kontakt. annaboniecka@wp.pl

Życzę powodzenia!:)

22-02-2008, Od: mary Odpowiedz
chodzę do szkoły muzycznej.Zawsze morzyłam aby zostać tak jak ty-nauczycielką skrzypiec,ale.....wszyscy moji znajomi ze sql muzycznej uważają że to szaleństwo po 1st iść na 2,aby dalej się kształcić...Strasznie mi pomieszali w głowie....Co mam robić,POMÓŻ,okey?;-)

14-02-2008, Od: Ola Odpowiedz
Gosia, tych utworów jest tak dużo. ALe chcesz ich słuchać czy wykonywać? Jeśli wykonywać, to powiedz jak długo się uczysz grać i co już grałaś itd :)

22-02-2008, Od: agnieszka Odpowiedz
ja juz grałam ze sto concertów i chce je pewnie ze wykonywac ja sie ucze od 1 klasy podstawówki i teraz chodze do 3 podstawówki grałam też bardzo dużo etiud i takie inne utworki to życze wszystkiego dobrego
Agnieszka. :-)

22-02-2008, Od: agnieszka Odpowiedz
siemka skrzypce sa niezwykłe ale ja chodze do 3 dziecięcej i 3 w szkole podstawowej nr 1 skawina ale ja mam wypożyczone skrzypce z szkoły muzycznej w Krakowie

21-02-2008, Od: violinist Odpowiedz
ela przepraszam ale na razie nie mam czasu ci odpisac mam natlokzajec b szkole i w ogole... ale odpisze ci obiecuje nie zapomnialam... pozdro pa dzieki za wyrozumialosc...

21-02-2008, Od: ela Odpowiedz
ok nie ma sprawy u mnie jest to samo i jeszcze zespół,skrzypki:)pozdrawiam

19-02-2008, Od: Adrian Odpowiedz
Dzieńdobry gram na skrzypcach prawie 6 lat.Mam 15 lat:)Chciałbym poznać paru ludzi,którzy pomogli by mi rozwijać sie w kierunku muzyki,chciałbym tu kogoś poznać.Czasem jestem zniechęcony tym instrumentem,bo łatwo nie jest,ale bez niego moje życie nie ma sensu.Czasem chciałbym poradzić się do kogoś kto gra na skrzypcach...pomorzecie mi?

20-02-2008, Od: Agnieszka Odpowiedz
Chłopczyku nie wiesz jeszcze dużo o skrzypcach

Chłopczyku nie wiesz jeszcze dużo o skrzypcach

19-02-2008, Od: ela Odpowiedz
chetnie pogadam ale gram rok jesli mozesz daj numer gg chetnie pogadam na pewno sie odezwe ja gram rok ty sześć lat ale kazdy kiedys zacznał:)pozdrawiam

Witam gram już ponad 25 lat na jest to bardzo pożytyczne zajęcie moją pasię zaczełam od 9 roku życia obecnie mam 36 lat pozdrawiam

20-02-2008, Od: elix Odpowiedz
http://www.skrzypcaczka.blog.interia.pl/

zapraszam i prosze o komentarze i wpisy do ksiegi gości

20-02-2008, Od: Irek Odpowiedz
Witam serdecznie wszystkich nowych uczestników tego forum!!!Dla wszystkich juz grajacych życze wielu sukcesow a dla zaczynajacych odwagi i siły!!!ja zacząłem grac juz teraz 6 miesiecy temu a mam lat 24 naprawde bardzo!!!pozdrowienia
szczegulne dla eli!!!!
:)
gg 8049910

20-02-2008, Od: ela Odpowiedz
no Irek dziekuje:)
ja mam 14,5lat gram rok i nie rzałuje!~!!to moja pasja,miłość,marzenie.Od dziecka jestem śilnie związana z muzyką jak prawie cała moja rodzina!Wiem,że to to co kocham i co chce robić!Również życze wielu sukcesów!Mówie Wam marzenia się spełniają!!!!!~~~~~~~wystarczy tylko w to uwierzyć!!Nie poddajcie się szczególnie początkujący jak i Ci z dłuższym stażem!!!!
pozdrowienia dla Violinist Irka Gosi

19-02-2008, Od: ela Odpowiedz
To była jakaś celtycka melodia, w gamie minorowej, głęboka, pulsująca, przepełniona cierpliwą rozpaczą i pozbawionym ambicji pragnieniem - brzmiały w niej irlandzkie skrzypki, chropowata harmonia niższych strun szarpanych - rozedrganych razem w błaganiu, które brzmiało bardziej ludzko, niż jakikolwiek dźwięk wydawany przez dziecko, mężczyznę czy kobietę.
Uderzyło mnie to - niczym wielka nie ukształtowana myśl, która nie może przybrać żadnego kształtu w tej atmosferze powolnej cudownej otaczającej mnie muzyki - że to właśnie jest moc skrzypiec; że potrafi brzmieć bardziej ludzko niż sami ludzie! Mówi za nas w sposób, na który nas nie stać! Ach tak, właśnie na tym zawsze polegała muzyka i poezja.

19-02-2008, Od: Paulina Odpowiedz
czy ktos udziela moze korepetycji gry na skrzypcach w okolicach lezajska czy tez sieniawy woj.podkarpackie ?? prosze o kontakt gg 8486618 z gory dziekuje i czekam pa:)

17-02-2008, Od: Irek Odpowiedz
serdeczne pozdrowienia dla Eli!!!!!!!!!!!!!! :)
wkoncu po sesji huraaaaa!!!!! :)
powrot do rzeczywistosci
:)

18-02-2008, Od: ela Odpowiedz
no Irek dzieki i wzajemnie

17-02-2008, Od: violinist Odpowiedz
dzieki za pozdrowienia odpisze na pewno obiecuje jesli nie odpisuje przez jakis czas nie znaczy ze o tobie zapomnialam tylko ze nie mam czasu pozdrawiam cie rowniez cieplutko:):):):)

18-02-2008, Od: ela Odpowiedz
ok

18-02-2008, Od: nusia:-********* Odpowiedz
nie wiem czemu,ale od pewnego czasu myślę aby zacząć grać na skrzypcach...Odrazu mówię,że mam 13 lat!!!Czy nie za póżno???Poradżcie!!!!Mam próbować?!Help!!!

18-02-2008, Od: flora Odpowiedz
hejo
ja gram 20lat jestem nowa na forum mam 24lata mówie wam kazdy wiek jest dobry by zaczac edukacje muzyczna jesli chodzi o skrzypce to wiadomo własny wkład czasowy no i materialny!
piszcie chetnie poradze i odpowiem
pozdrówka

18-02-2008, Od: mary Odpowiedz
zapytaj się rodziców,znajomych,przyjaciół,osób które grają na skrzypcach,Przemyśl to koniecznie!!!!!Ale ja myśle,że warto spróbować i się nadajesz!!!!!!XDXDXDXDXDSerio,serio!

16-02-2008, Od: mary Odpowiedz
cześć myślę że te forum jest super!!!!!!XD

16-02-2008, Od: rafałek Odpowiedz
czesc MARY to ja

18-02-2008, Od: mary Odpowiedz
a kim ty jesteś?????XD

07-02-2008, Od: klara Odpowiedz
PROSZE O ODP NA PYTANIE TO WAZNE! PO CZYM POZNAC ZE DUSZA SKRZYPIEC SIE PRZESUNELA? BO MI SKRZYPCE NIE GRAJA!!!!!! A JESLI SIE PRZESUNELA TO CHYBA NIE SA DO WYRZUCENIA????? PROSZE O ODP TO WAZNE CZEKAM POZDROWIENIA NIE WIEM CO MAM Z TYM PROBLEMEM ZROBIC... PA:}:}:}

17-02-2008, Od: Aagnieszka Odpowiedz
wiesz co ja też mam do ciebie pytanko czy ty na nich wogole grasz???? to bardzo ważne bo szkrzypce mają dusze i może się na ciebie obraziły tego dokładnie to nie wiem.ale ja ci to wysyłam bo sie poprostu na tym znam. nic się nie bój życzy Agnieszka

07-02-2008, Od: elix Odpowiedz
czesc
wiesz mysle ze lepiej dac to rzeczywiscie doswiadczonej osobie nie musi byc to odrazu lutnik czy nie wiadomo kto.najpierw mozesz pokazac swojemu nauczycielowi jaesli on ci nie pomoze zacznij szukac pomocy np.u lutnika
co do zeberka grubsza czesc u góry tak by opierała sie na ramieniu
pozdrowienia:)

07-02-2008, Od: elix Odpowiedz
sorki za to zeberko to nei to pytanie
pomyliłam sie

07-02-2008, Od: mary Odpowiedz
klara naprawdę LEPIEJ POKARZ TO OSOBIE DOŚWIADCZONEJ NP.TWOJEMU NAUCZYCIELOWI!!!

17-02-2008, Od: agnieszka Odpowiedz
dziendobry ja gram na skrzypcach nawet calkiem dobrze mi idzie skrzypce sa naprzwde fascynujace moja sasiadka mi mowi ze ja pieknie gram na swoich skrzypcach POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH ZYCZY agnieszka

17-02-2008, Od: violinist Odpowiedz
ela nie masprawy ja napisze do ciebie bo i tak musze sprawdzic jak mi nowa poczta dziala jak napisze to dam ci na forum zmac a ty mi odpiszesz czy doszlo ok? bo mam do ciebie pare pytan ale napisze tak jutro albo pojutrze ok? teraz mam przed soba same ktasowki mam nadzieje ze mnie zrozumiesz... wiesz jak jest w LO pozdro trzymaj sie pa:):):):):)

Wyświetlono wiadomości 10451-10500 z 13717  Wstecz  Dalej