Całkiem nowa wiadomość
Imię:
Wiadomość:

Prosimy pozostawić puste:
Liczba do wpisaniaWpisz liczbę
(anty-spam):

Wyświetlono wiadomości 12901-12950 z 13691  Wstecz  Dalej     Sklep

22-03-2006, Od: ? Odpowiedz
Hej ludzie!! Zaczynam !!! Bardzo zazdrościłam tym którzy pisali na stronce ze zaczynają. Moi rodzice byli przeciwni ale sie udało..... nie wierze co ja tu robie ;-) marzenia sie spełniają pozdrawiam buźka

20-03-2006, Od: pudziek Odpowiedz
kość

20-03-2006, Od: madzia Odpowiedz
po ilu miesiącach mozna jusz cos nie cos zagrac jakiejs zwykle melodie zalezy mi na tym abym zagrala na koniec roku szkolnego,przyjazd Biskupa i na konkursie piosenki religijnej prosze o pilną odpowiedż na te stronke :)

20-03-2006, Od: ? Odpowiedz
idź do : Do Madzi !

20-03-2006, Od: Ptysia Odpowiedz
Sprzedam czarne,nowe, fabryczne skrzypce razem z 1 smyczkiem.Firma Maxima. Cena ok 200 zł.Zainteresowanych proszę o kontakt na maila.

20-03-2006, Od: Dominika Odpowiedz
Do madzi !
zależy od nauczyciela i przede wszystkim od CIEBIE!! jak chcesz pogadac to pisz na mojego maila

20-03-2006, Od: Bubu Odpowiedz
Mam 12 lat i chcę lub nawet pragnę nauczyć się grać na skrzypcach. Jednak rodzice mówią, że się nie nauczę i nie chcą kupić muszę ze swoich kieszonkowych.Proszę o szybko odpowiedź. Yo Yo

20-03-2006, Od: ? Odpowiedz
???

20-03-2006, Od: Magda Odpowiedz
a mam takie pytanie odpowiedzcie prosze gdzie są jakieś szkoły muzyczne w której mogła bym sie uczyć

20-03-2006, Od: Magda Odpowiedz
cześć mam 12 lat chę kupić skrzypce i sie na nich uczyć grać ale rodzice mówia że mi nie kupią a poza tym mam swoją kase a rodzice mówią mi żebym nie kupywała bo nie umiem grać ale sie naucze doradzcie mi coś bo ja oszaleje !!!!

20-03-2006, Od: Syla Odpowiedz
Cześć chcę sobie kupić skrzypce, ale jeszcze nie wiem za ile jakie no i wiecie...
POMOCY !!!
Proszę o kilka objaśnień.

19-03-2006, Od: madzia Odpowiedz
po ilu miesiącach mozna jusz cos nie cos zagrac jakiejs zwykle melodie zalezy mi na tym abym zagrala na koniec roku szkolnego,przyjazd Biskupa i na konkursie piosenki religijnej prosze o pilną odpowiedż na te stronke :)

19-03-2006, Od: ? Odpowiedz
uuu to kawałek odemnie bo ja jestem z Raclawówki:
/

19-03-2006, Od: Ptysia Odpowiedz
Sprzedam czarne, fabryczne skrzypce razem z 2 smyczkami.Nowe prawie nieużywane.Firma Maxima. Cena ok 200 zł.Zainteresowanych proszę o kontakt na maila.

19-03-2006, Od: ? Odpowiedz
Ja jetsem z Białej Podlaski

18-03-2006, Od: ? Odpowiedz
Kaia Ty pisalam kiedys ze moze chodzimy do tej samej szkoły jesli tu wpadniesz to napisz mi z kąd jesteś ?? Bardzo wazne dla mnie ;)

18-03-2006, Od: karina Odpowiedz
Od przyszłego roku szkolnego zamierzam zapisac sie do szkoły mycyczen ale niewiem czy skrzypce dostaje sie na poczatku 1 roku czy trzeba zakupic zx sklepie muzycznym .

18-03-2006, Od: Elwira Odpowiedz
gra na skrzypcach byla zawsze moim marzeniem, dzis sie zaczyna spelniac bylam na pierwszej lekcji
dodam ze mam 21 lat
vanessa may to moze ze mnie nie bedzie ale jestem nieopisanie szczesliwa ze stawiam pierwsze kroki w tym kierunku
pozdrawiam

18-03-2006, Od: igor Odpowiedz
brawo.trzymam za ciebie kciuki. ja tez mam 21 lat i ucze sie od 5 mcy- to moje marzenie. nie zniechecaj sie tylko cwicz.buzki

18-03-2006, Od: igor Odpowiedz
brawo.trzymam za ciebie kciuki. ja tez mam 21 lat i ucze sie od 5 mcy- to moje marzenie. nie zniechecaj sie tylko cwicz.buzki

18-03-2006, Od: Dominika Odpowiedz
Mam 16 lat. Dzięki Ci Dorotko za twoją opinię, bardzo mi pomogłaś. Prawdopodobnie też zakupię fabryczne skrzypce. POzdrowiaonka ;-) Jak chcesz to odezwij się do mnie na maila to pogadamy. Ja dopiero zaczynam grę... papa

17-03-2006, Od: Dominika Odpowiedz
Co myślicie o takich skrzypcach fabrycznych za 300 zł z tej stronki lub z allegro??? Jak na początek???
Jakie polecacie??
Odpiszcie proszę ....

18-03-2006, Od: Dorota Odpowiedz
Cześć niewiem w jakim jesteś wieku więc będę zwracać się pani ponieważ mam 12 lat. ;) Ja od września tamtego roku zapisałam się do ogniska muzycznego!!! Myśle że jak na początek takie skrzypce są najlepsze... Ja wyporzyczam narazie 3/4 ale moja pani powiedziała mi ze niedługo musze kupić sobie swoje skrzypce no i pomyślałam że jak na początek też wezme te najtańsze a nie jakieś za 10 000. Faktycznie drożesz są ładniejsze ale poco odrazu wydawać pieniądze??? Jeszcze niewiadomo czy się pani to spodoba czy nie ;/ Ale wybur nalezy do pani... ja tylko doradzam. A skrzypce z tej strony są bardzo ładne no nie??
;-)

17-03-2006, Od: madzia Odpowiedz
wiesz Piotrek sama do tego doszlam bez twojego komentowania więc wies ...........

16-03-2006, Od: ? Odpowiedz
nieradze gra na skrypcach to nuda
sama bardzo pragnęłam jak nic na swiecie na nich grac a teraz najchetniej wrzyciłabym je do kominka ;/ wiec nie pakujcie sie w to bagno !! ostrzegam !!

17-03-2006, Od: Piotrek Odpowiedz
Z tego wynika ze skrzypce poprostu nie sa dla Ciebie. Nie mozna nic robic na sile, bo wtedy i
tak z tego nic nie wyjdzie. Jesli granie nie
sprawia Ci przyjemnosci to nie ma oczym gadac.

16-03-2006, Od: eli Odpowiedz
MOże ktoś ma do sprzedania książkę - Szkoła gry na skrzypcach Cofalika? CZekam na odpowiedź na maila. Dzięki

16-03-2006, Od: Damian Odpowiedz
Cześć. Sprzedam skrzypce sygnowane: W. Landschultz z 1899 roku. prześle zdjęcia na maila

11-03-2006, Od: kasia Odpowiedz
MOJA CÓRECZKA MA 4 LATKA CHCIAŁABYM ABY POZNAŁA JUZ TEN INSTRUMENT A MOŻE SPRÓBOWAŁA NAUKI NA SKRZYPCACH,DODAM ZE INTERESUJE SIE GDY WIDZI ŻE KTOŚ NA NICH GRA I ROZPOZNAJE DOSKONALE ICH DZWIĘK ALE CZY NIE JEST JESZCZE ZA WCESNIE CZY WOGÓLE SA SZANSE

15-03-2006, Od: Elzbieta Odpowiedz
To trochę za wcześnie. Dziecko regularnymi lekcjami może zniechęcić się na całe życie, a jeśli dostanie instrument do zabawy, nie potrafi go jeszcze szanować. Poczekaj ze dwa lata.

15-03-2006, Od: aga Odpowiedz
mam 13 lat i bardzo pragnę grać na skrzypcach, czy mam szansę naucztć się czegoś

10-03-2006, Od: Paulina Odpowiedz
a pytam...bo ja zaczynam uczyc sie grać na skrzypcach a mam 17 lat...i zastanawiałam sie czy tylko ja na forum tak późno zaczynam....

14-03-2006, Od: irae Odpowiedz
... a ja mam 25 lat i gram już przez 18 lat (od siódmego roku życia) i muszę bardzo dużo ćwiczyć, bo jest wiele zagadnień w technice gry na skrzypcach, które wciąż mi sprawiają problem... także o czym wy tu w ogóle mówicie!

13-03-2006, Od: Elzbieta Odpowiedz
Mam uczennicę, która ma 2 razy tyle lat, a gra od roku i jak dobrze...

12-03-2006, Od: igor Odpowiedz
ja mam 22 lata i zaczałem 4 mce temu podoba mi sie

10-03-2006, Od: Magda Odpowiedz
Nie jestes sama ja mam lat 16 i ucze sie od 2 miesiecy bardzo mi sie podoba !! :)

06-03-2006, Od: Damian Odpowiedz
Sprzedam skrzypce W. Landschulz z 1899roku. zainteresowanym prześlę zdjęcia na maila.

14-03-2006, Od: Ewa Odpowiedz
Prosze o przeslanie zdjec na mojego maila i podanie ceny.

14-03-2006, Od: Ewa Odpowiedz
Chce kupic dobre skrzypce 4/4.
Prosze o kontakt.
Ewa

02-03-2006, Od: Julka Odpowiedz
Cześć
jestem w niezbyt miłej sytuacji i niewiem co zrobić bo:
bardzo chce grać na skrzypcach i jusz nie wytrzymuje bez nich ;9 ale chciała bym sie zapisać do ogniska muzycznego ale tam dzieci jusz zdały półrocze i mam do wybory poczekać do września albo zacząc teraz i sprobować zdać cały rok w to nie całe półrocze a jak nie zdam to nie zalicze klasy i strace troche kasy ale zyskam więcej wiadomości będąc do tyłu ;/;/;/ i co ja mam zrobic prosze pomóżcie mi odpiszcie mi na te stronkr

Kup w paganiniclub program do nauki gry na skrzypcach i możesz się nauczyć sama.

09-03-2006, Od: ? Odpowiedz
mam big peoblema z wibracją czy ktoś mi pomoże ?? odpiszcie na te stronke :* pozdro:*

Zależy jaki to problem. Napisz coś więcej na priva - postaram się pomóc.

12-03-2006, Od: zbigorek Odpowiedz
ja tez ale sie nie przejmuj. trzeba ponoc wyluzowac reke i to wszystko. nie zna innego sposobu juz mi nmawet wychodzi. trenuj z zobaczysz to samo przyjdzie

13-03-2006, Od: Kama Odpowiedz
CZy ktoś wie jak można wyeliminować tzw."wilka" (pusta struna e czasami po prostu się nie odzywa, tylko powstaje taki okrony świst). Dziękuję za pomoc

To nie musi być wilk. Wystarczy grać prosto smyczkiem.

07-03-2006, Od: Dominka Odpowiedz
kto wie ile może kosztować lekcja prywatna na skrzypce???
prosze piszcie
bardzo ważne

08-03-2006, Od: kasia Odpowiedz
Biorę prywatne lekcje w studium muzyczno artustycznym i za 4 lekcje płacę 130zł. !! Troszkę drogo :/ Ale najważniejsze, że mogę na nich grać :*

U dobrego pedagoga płacisz więcej, ale masz gwarancję, że się nauczysz grać i to dobrze.

13-03-2006, Od: Madzia Odpowiedz
Czy włosie smyczka mozna w jakiś sposup uzupełnicczy trzeba kupic nowy smyczek ?? odpiszcie mi na tę stronke :)

Wyświetlono wiadomości 12901-12950 z 13691  Wstecz  Dalej