Sklep
05-04-2006, Od: karola
Odpowiedz
Kupie skrzypce, ale najlepiej już używane. prosze o fotki i cene. to dla mnie b. ważne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04-04-2006, Od: Kinga
Odpowiedz
Na skrzypcach gram od 6 roku życia, czyli 12 lat :) Bardzo cieszę się, że ktoś kiedyś dał mi do ręki właśnie ten instrument.
Każdy bez względu na wiek powinien próbować swoich sił. I życzę wszystkim początkującym wytrwałości, bo niekiedy jest naprawdę ciężko.
Pozdrawiam! :)
03-04-2006, Od: ja
Odpowiedz
http://www.allegro.pl/item95024513_skrzypce_4_4_presto_nowe_tanio_.html
29-03-2006, Od: ?
Odpowiedz
Hej! Czy ma ktoś skrzypce a na nich nie gra a mógłby i chciałby je wypożyczyć, oczywiście za ustaloną odpłatnością lub też za niewielką cenę chce je odsprzedać ??? Koniecznie lutnicze Z Poznania,Gniezna i okolic
Jeśli macie propozycje to piszcie na maila: donija5@o2.pl
03-04-2006, Od: ?
Odpowiedz
jw. NIEAKTUALNE
31-03-2006, Od: ?
Odpowiedz
Nieaktualne.
03-04-2006, Od: Anna Maria
Odpowiedz
Mam pytanie odnośnie skrzypiec elektrycznych. Czy takowe firmy Stagg są dobre? Może ktoś miał już z nimi kontakt... Pytam, bo chciałabym kupić takie skrzypce, tylko pojęcia nie mam jakiej marki... Odpiszcie!
02-04-2006, Od: madzia
Odpowiedz
a i zakonserwuj smyczek bo inaczej drewienko zgnije ja ci sie tak ręka poci :D <lol2>
02-04-2006, Od: madzia
Odpowiedz
Ale z ciebie jest idiotka może ja nie znałam 2 nazwy żeberka ale przynajmniej nie zadawałam pytania cytuje,,Jeżeli ze smyczka wyjdzie jedno włosie to co sie stanie??" Wiec wiesz to ty raczej sie zbłaźniłaś i to inni powinni sie z ciebie śmiać HAHAHA :D <lol>
01-04-2006, Od: Paulina
Odpowiedz
haha nie wiedziała co to jest żeberko...a na czym trzymasz skrzypce :D:D<lol2>?
01-04-2006, Od: Ania
Odpowiedz
niewiem dlaczego ale nie moge utrzymać 5 palca na smyczu w pozycji zaokrąglonej ;/ jak mam sie tego nauczyć??
31-03-2006, Od: Dominika
Odpowiedz
Szyna to jest poprostu żeberko firmy wolf ;-)
31-03-2006, Od: ?
Odpowiedz
HAK MI KTOŚ W KOŃCU NIE POWIE TO OSZALEJE CO TO JEST TA SZYNA WOLFA ??????!!!!!!
30-03-2006, Od: madzia
Odpowiedz
Czy ktoś mi powie co to jet szyna wolfa ??!!
30-03-2006, Od: ja
Odpowiedz
29-03-2006, Od: ?
Odpowiedz
mógłby i chciałby je wypożyczyć, oczywiście za ustaloną odpłatnością lub też za niewielką cenę chce je odsprzedać ??? Z Poznania,Gniezna i okolic
Jeśli macie propozycje to piszcie na maila: donija5@o2.pl
29-03-2006, Od: madzia
Odpowiedz
a co to wogule ta szyna wolfa jest ??
28-03-2006, Od: perun
Odpowiedz
28-03-2006, Od: Asiek
Odpowiedz
wogóle chciałabym zaczeć uczyć sie na tym pięknym jakże dla mnie instrumencie grać tylko sie boje... do tego trzeba mnieć słuch prawie że absolutny i czy samemu da sie rade uczyć ?
28-03-2006, Od: aniusiuniunia
Odpowiedz
grałam na skrzypeczkach 5 lat od jakiegoś czasu tesknie za nimi i te ciagłe powracające chęci... nie moge sie oprzeć kupnie nowych skrzypiec...kocham ten instrument!!!!
14-03-2006, Od: Natalia
Odpowiedz
Jaka jest rónica między skrzypcami firmy Stagg i Ever Play? Wiem, że są to najtańsze skrzypce fabryczne, ale chodzi o instrument dla kogoś, kto dopiero zaczyna naukę. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
16-03-2006, Od: igor
Odpowiedz
natalia tez chce sie dowiedzieć ale tutaj raczej ci nikt tego nie powie.wiesz tu sa sami jacyś tacy ambitni. ale ja cie rozumie i niewiem,bo tez mysle o ich zakupie.ale tutaj nie pytaj.
16-03-2006, Od: Natalia
Odpowiedz
Rozmawiałam dziś z osobą znającą obie te firmy i usłyszałam, że Stagg cieszy się zdecydowanie lepszą opinią, choć oczywiście to najniższa klasa instrumentów, ale przynajmniej wykonanie jest lepsze. ja chyba zdecydowałam się na Stagg'a. Jak zakupię, to napiszę swoją opinię. Pozdrawiam
18-03-2006, Od: igor
Odpowiedz
kotku był bym wdzieczny bo tez jestem na kupnie.daj znać jak juz kupisz buzka.tylkomnie zapomnjij
27-03-2006, Od: Natalia
Odpowiedz
Kupiłam skrzypce 3/4 firmy Stagg i są całkiem niezłe, tak przynajmniej powiedział mój nauczyciel, przynajmniej jak na początek. jeśli jeszcze nie kupiłeś to mogę je polecić.
26-03-2006, Od: Konstanty
Odpowiedz
Leże uwalilem sie jak zwierze...
26-03-2006, Od: madzia
Odpowiedz
26-03-2006, Od: Ania
Odpowiedz
gram na skrzypcach 7 lat i jest cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem najlepsza(przynajmniej na razie) trzeba jednak dużo ćwiczyć!!!!!! i to jest najgorsze nie ma sie czasu na nic!!!!!!!!! ale kiedyś będę spać jak królowa więc warto się poświęceć!!!
26-03-2006, Od: Fiona
Odpowiedz
Mam pytanie, jeśli jest tu jakis uczeń szkoły muzycznej 2st. Na czym polegają egzaminy?
Proszę o kontakt gg: 3975311 lub mejl ;) Pozdrawiam ;)
24-03-2006, Od: ?
Odpowiedz
22-03-2006, Od: ?
Odpowiedz
Hej ludzie!! Zaczynam !!! Bardzo zazdrościłam tym którzy pisali na stronce ze zaczynają. Moi rodzice byli przeciwni ale sie udało..... nie wierze co ja tu robie ;-) marzenia sie spełniają pozdrawiam buźka
20-03-2006, Od: pudziek
Odpowiedz
kość
20-03-2006, Od: madzia
Odpowiedz
po ilu miesiącach mozna jusz cos nie cos zagrac jakiejs zwykle melodie zalezy mi na tym abym zagrala na koniec roku szkolnego,przyjazd Biskupa i na konkursie piosenki religijnej prosze o pilną odpowiedż na te stronke :)
20-03-2006, Od: ?
Odpowiedz
idź do : Do Madzi !
20-03-2006, Od: Ptysia
Odpowiedz
Sprzedam czarne,nowe, fabryczne skrzypce razem z 1 smyczkiem.Firma Maxima. Cena ok 200 zł.Zainteresowanych proszę o kontakt na maila.
20-03-2006, Od: Dominika
Odpowiedz
Do madzi !
zależy od nauczyciela i przede wszystkim od CIEBIE!! jak chcesz pogadac to pisz na mojego maila
20-03-2006, Od: Bubu
Odpowiedz
Mam 12 lat i chcę lub nawet pragnę nauczyć się grać na skrzypcach. Jednak rodzice mówią, że się nie nauczę i nie chcą kupić muszę ze swoich kieszonkowych.Proszę o szybko odpowiedź. Yo Yo
20-03-2006, Od: ?
Odpowiedz
???
20-03-2006, Od: Magda
Odpowiedz
a mam takie pytanie odpowiedzcie prosze gdzie są jakieś szkoły muzyczne w której mogła bym sie uczyć
20-03-2006, Od: Magda
Odpowiedz
cześć mam 12 lat chę kupić skrzypce i sie na nich uczyć grać ale rodzice mówia że mi nie kupią a poza tym mam swoją kase a rodzice mówią mi żebym nie kupywała bo nie umiem grać ale sie naucze doradzcie mi coś bo ja oszaleje !!!!
20-03-2006, Od: Syla
Odpowiedz
Cześć chcę sobie kupić skrzypce, ale jeszcze nie wiem za ile jakie no i wiecie...
POMOCY !!!
Proszę o kilka objaśnień.
19-03-2006, Od: madzia
Odpowiedz
po ilu miesiącach mozna jusz cos nie cos zagrac jakiejs zwykle melodie zalezy mi na tym abym zagrala na koniec roku szkolnego,przyjazd Biskupa i na konkursie piosenki religijnej prosze o pilną odpowiedż na te stronke :)
19-03-2006, Od: ?
Odpowiedz
uuu to kawałek odemnie bo ja jestem z Raclawówki:
/
19-03-2006, Od: Ptysia
Odpowiedz
Sprzedam czarne, fabryczne skrzypce razem z 2 smyczkami.Nowe prawie nieużywane.Firma Maxima. Cena ok 200 zł.Zainteresowanych proszę o kontakt na maila.
19-03-2006, Od: ?
Odpowiedz
Ja jetsem z Białej Podlaski
18-03-2006, Od: ?
Odpowiedz
Kaia Ty pisalam kiedys ze moze chodzimy do tej samej szkoły jesli tu wpadniesz to napisz mi z kąd jesteś ?? Bardzo wazne dla mnie ;)
18-03-2006, Od: karina
Odpowiedz
Od przyszłego roku szkolnego zamierzam zapisac sie do szkoły mycyczen ale niewiem czy skrzypce dostaje sie na poczatku 1 roku czy trzeba zakupic zx sklepie muzycznym .
18-03-2006, Od: Elwira
Odpowiedz
gra na skrzypcach byla zawsze moim marzeniem, dzis sie zaczyna spelniac bylam na pierwszej lekcji
dodam ze mam 21 lat
vanessa may to moze ze mnie nie bedzie ale jestem nieopisanie szczesliwa ze stawiam pierwsze kroki w tym kierunku
pozdrawiam
Odpowiedz
brawo.trzymam za ciebie kciuki. ja tez mam 21 lat i ucze sie od 5 mcy- to moje marzenie. nie zniechecaj sie tylko cwicz.buzki
Odpowiedz
brawo.trzymam za ciebie kciuki. ja tez mam 21 lat i ucze sie od 5 mcy- to moje marzenie. nie zniechecaj sie tylko cwicz.buzki