Sklep
01-06-2010, Od: ania
Odpowiedz
Ja niestety nie
30-05-2010, Od: Zainteresowana
Odpowiedz
am pytanie: czy ktoś ma może taką jakąś listę z konkursami dla uczniów szkół muzycznych II st. ??? Proszę o szybką odpowiedź.
28-05-2010, Od: ds
Odpowiedz
Nowy
27-05-2010, Od: ania
Odpowiedz
I co zatkało
25-05-2010, Od: ania
Odpowiedz
to sobie szukaj sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23-05-2010, Od: joke
Odpowiedz
Oczywiście zgadza się, lecz poco komu coś lepszego od niczego, skoro jest to i tak niewiele warte stricte.
22-05-2010, Od: ania
Odpowiedz
Ale lepsze to niż nic!!!!!!
22-05-2010, Od: ania
Odpowiedz
No ale nie wiem nie sprawdzałam tą stronę dokładnie;(
21-05-2010, Od: joke
Odpowiedz
To sie pocieszenie nazywa.
21-05-2010, Od: ania
Odpowiedz
no ale nie wiem czy są uczciwi ale raczej tak
20-05-2010, Od: joke
Odpowiedz
Bardzo dziękuje.
20-05-2010, Od: ania
Odpowiedz
na necie są fajne SKrzypce
SKLEPY ZE SKRZYPCAMI W GDAŃSKU
i wyświetlą ci sie różne stronki i wejdz w GAMA Gdańsk Sklep Muzyczny-Instrumenty Muzyczne i...
20-05-2010, Od: joke
Odpowiedz
Gdyby ktoś był łaskawy, wysłać mi ofertę z jakiegoś sklepu, dobrych skrzypiec o dobrym brzmieniu, dla ucznia. Byłbym wdzięczny. nichilista_92@tlen.pl
(Wiem nihilista, końcówka była już zarezerwowana )
20-05-2010, Od: ania
Odpowiedz
TAK
BO NIE ZNAM ŻADNEGO SKLEPU ZE SKRZYPCAMI
18-05-2010, Od: joke
Odpowiedz
(nawet niezłudzenie tylko zaciekawienie)... Jestem lekko skonsternowany czym masz mnie zamiar zmartwić ?
Odpowiedz
i tak muszę zapytać, o dobór skrzypiec i o wybór.(a więc co byście polecili??) Domyślam sie że to pytanie do mnie, choć dość zaskakujące. Lukasz
18-05-2010, Od: ania
Odpowiedz
oby złudzenie
Odpowiedz
A czy na pewno ,czy to złudzenie
18-05-2010, Od: golarka
Odpowiedz
ania love
Odpowiedz
no odpisz nie chce siedzieć przed komputerem wieki bo musze poćwiczyć na skrzypcach
Odpowiedz
ale nie ty, tylko joke
i też musze cię zmartwić ale to ci dopiero napisze jak napiszesz swoje imię joke
18-05-2010, Od: min-Taj
Odpowiedz
Kunegunda
Odpowiedz
a jak naprawde masz na imię
Odpowiedz
Idź do Szkoły Muzycznej, ale musisz znaleźć dobrego nauczyciela, bo większość woli uczyć młodszych.
Odpowiedz
poprostu do najbliższej
szkoły się zapisz i tyle ja tak zrobiłam
Odpowiedz
Serdecznie dziękuję, nigdy nie próbowałem grac na tym instrumencie, lecz ujmuje mnie dźwiękiem. Taka moja platoniczna miłość, do materialnej rzeczy a jakby z duszą. Jeszcze zostaje poszukać szkoły/nauczyciela.
Odpowiedz
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
POPIERAM ANIE
18-05-2010, Od: golarka
Odpowiedz
myślę, że masz szanse grać na skrzypcach.
Odpowiedz
Dzięki kotek ,ale chyba przesadziłam z wykrzyknikami ,bo strone internetową prze ze mnie wydłóżyli !!!!!!
18-05-2010, Od: kotek
Odpowiedz
Podobno im młodziej tym lepiej ,ale i tak możesz nauczysz się grać. A jak masz za dużą rękę na skrzypce to spróbuj grać na altówce...
Aha i ania ma rację!
Odpowiedz
a czy ty joke kiedyś próbowałeś grać na skrzypcach ,a nawet jeśli nie to i tak masz szanse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17-05-2010, Od: joke
Odpowiedz
Ja jestem ciekawy czy człowiek w wieku 18 lat ma szanse, nauczyć się grac na tym instrumencie ??? (Powiedzmy że niema rzeczy niemożliwych a ja jestem ciekawy czy aby na pewno.) Jeśli chodzi o antyskrzypka to szkoda sie wypowiadać bo właśnie o uwagę mu chodzi. Widać że czuje sie wyalienowany w swym domowym/podwórkowym środowisku, chce porostu jak to mówią "zaszpanować" pochwalić sie durną wypowiedzią kolegą. Żałosne(tak nie mam wystarczająco słów by to określić inaczej a ekspresja wydaje sie zbędna)
15-05-2010, Od: kotek
Odpowiedz
popieram! Też gram 4 lata i ciekawe czy ty antySkrzypku grałeś. Grać na skrzypcach to sztuka a nie frajerstwo.
15-05-2010, Od: ania
Odpowiedz
ja gram od 4lat i dobrze gram więc prosze tak nie mówić o skrzypcach, bo ty sam anty skrzypku jesteś frajerem!!!!!!!!!!!!
15-05-2010, Od: anty antySkrzyp
Odpowiedz
skrzypce nie sa dla frajerów tylko dla normalnych i któży maja talent
I to nie jest jazgot tylko poważna muzyka i nie tylko!
15-05-2010, Od: om
Odpowiedz
POPIERAM CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15-05-2010, Od: haifetz
Odpowiedz
antySkrzypku!!
Czyzbys mial kompleksy?
Po tym co napisales mozna stwierdzic, iz tak. Jestes zaprogramowana istota, ktora nie dostrzega piekna jakim jestesmy obdarzeni i zyje jak zaprogramowany komputer w ciaglej petli. Jak sie nie zmienisz nigdy nie dostrzezesz szczescia i wolnosci. Nie powinienes w ten sposob podwyzszac swojej samooceny, bo tylko ja obnizasz. Zreszta napewno ktos ci juz powiedzial kiedys, ze niczego w zyciu nie osiagniesz i na zawsze pozostaniesz nieudacznikiem, ale ktos moze podtykac pod nos wyjasnienia, rozwiązania i wskazuwki lepszego zycia, a glupiec i tak pozostanie glupcem...tak jak ty :)
14-05-2010, Od: Wyluzuj
Odpowiedz
Do:antySkrzypka
A pytał cię kiedyś o zdanie???
13-05-2010, Od: Marcin
Odpowiedz
Mam 17 lat, czy uda mi się jeszcze nauczyć dla potrzeb domowych i takiego małego grona słuchaczy?
14-05-2010, Od: ?
Odpowiedz
Jeżeli masz chęci to próbuj!!! Ale postaraj się o nauczyciela lub o jakieś dobre książki
14-05-2010, Od: dami
Odpowiedz
zazwyczaj skrzypce oceniają negatywnie ludzie którzy nie potrafią się nauczyć grać na tym pięknym instrumencie :) lub dzieci które nie dorosły do kulturalnych wypowiedzi na forum ;)
13-05-2010, Od: antySkrzypka .
Odpowiedz
Skrzypce są dla frajerów .!
kropka .
jak można wgl na nich grać, a co dopiero słuchać tego jazgotu . LoL.
pamiętajcie, skrzypce = club FrajeróOw .
kropka .
12-05-2010, Od: Wyluzuj
Odpowiedz
Potrzbuje lutnika...!!! Gdzieś w okolicach Nowego Sącza !!!!
10-05-2010, Od: Do:kOzu
Odpowiedz
Do: kOzu
Po pierwsze jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia niż K**** to się lepiej nie odzywaj bo jak ci ktroś wkońcu coś zrobi to polecisz perdoło do mamay...!!!
09-05-2010, Od: kOzu
Odpowiedz
jakbyś była mądra to byś pojechała do lutnika anie kur.... kleiła skrzypce klejem -.- weź pomyśl
09-05-2010, Od: oj
Odpowiedz
TraGeDIA!
07-05-2010, Od: Monika
Odpowiedz
Kupiłam sobie skrzypce...i przy strojemiu tem fragment między kołkiem A i E skrzypce poprsu pękły...Niewiele bo niewiele ale co mam robić!!!!!!!!!!!
08-05-2010, Od: haifetz
Odpowiedz
Oddaj do lutnika
13-04-2010, Od: Crazy Henry
Odpowiedz
Mam 62 lata i kupiłem sobie skrzypce EVER PLAY 4/4. Będę się uczył, bo chcę słuchać tego wspaniałego zawodzenia targającego za serce. Może z początku będą to dźwięki prosto z tartaku ale nadzieja jest....
Ta stronka była dla mnie bardzo pomocną za co serdewczne dzięki. Henryk - przyszły wirtuoz, che,che.
07-05-2010, Od: Weronika
Odpowiedz
Jeju ale suuper :) Świetnie życze powodzenia:*
Ja gram już 8 rok.