Całkiem nowa wiadomość
Imię:
Wiadomość:

Prosimy pozostawić puste:
Liczba do wpisaniaWpisz liczbę
(anty-spam):

Wyświetlono wiadomości 9701-9750 z 13691  Wstecz  Dalej     Sklep

30-08-2008, Od: Paweł Odpowiedz
Tak tak tak oto mi chodzi a następne dźwięki np na strunie A D G

29-08-2008, Od: elf Odpowiedz
justyna ja tez byłam!
było super a Tobie jak sie podobało????

29-08-2008, Od: Michał Odpowiedz
Szukam nauczyciela gry na skrzypcach. Okolice Kołobrzegu (7891140 gg) :)

28-08-2008, Od: Jstyna Odpowiedz
Szukam nauczyciela gry na skrzypcach w okolicach Jarocina (wlkp) moje gg : 10009335 :)

28-08-2008, Od: Justyna Odpowiedz
Dawno mnie nie bylo ale jakoś nie miałam czasu... Do elf- tak byłam na tygodniu kultury beskidzkiej i na kwasnicy xD

28-08-2008, Od: Krystian- Szczecin Odpowiedz
zapomnialem dopisac ze te skrzypce z tego cmi wiadomo to 3/4...sprzedaje je bo nie umiem grac na skrzypcach xD

28-08-2008, Od: Krystian- Szczecin Odpowiedz
czesc wszystkim mam skrzypce, ktore chce sprzedac(staronimieckie lutnicze wycenione przez lutnika na okolo 4.5tys. zł). Chcecie wiedziec wiecej ogarnac je i zobaczyc i kupic piszcie na nr gg 7195853 :)

26-08-2008, Od: Asia Odpowiedz
U kogo się uczysz jeśli można wiedzieć?

26-08-2008, Od: Asia Odpowiedz
Aninqa dzięki za wiadomość ile grasz na skrzypcach, bo ja teraz zacznę siódmy rok.

25-08-2008, Od: aninqa Odpowiedz
Asia,jaosobiscie korzystam z pirastro zielonych, sa wmiare miekkie i dzwieczne, moja pani tez je lubi:D

25-08-2008, Od: Asia Odpowiedz
Cześć wszystkim!
Czy wiecie o jakichś bardzo dobrych strunach?

24-08-2008, Od: Agu Odpowiedz
Jacek: a... hm... ile musi mic ta osoba lat? :D

22-08-2008, Od: aninqa Odpowiedz
Hej to ja<lol> dawno bylam bo mi sie staruszek komp zepsul<sorry> ale juz jestem,zyje, co u was? :)

21-08-2008, Od: Paweł Odpowiedz
Mam proźbę czy mógby ktoś napisać mi podział dźwięków na skrzypcach np E i co dalej będzie jakie dźwięki prosze oszybki kontakt mój nr gg 9576260

19-08-2008, Od: Jacek Odpowiedz
Szukam skrzypka/skrzypaczki do kapeli country, folk i pokrewne...... Warszawa
Jacek
jacekper@poczta.onet.pl

16-08-2008, Od: ? Odpowiedz
Czy ma ktoś może nuty do Subita W.Lutosławskiego? :)

13-08-2008, Od: Paweł Odpowiedz
Poszukuje nut do skrzypiec pieśni Piotra Rubika na skrtzypce jeśli ktos ma to bardzo serdeczne dzięki

10-08-2008, Od: ms Odpowiedz
Marcin Skaba Skrzypce

www.martinviolinskaba.blox.pl

08-08-2008, Od: Daruśśś ;* Odpowiedz
Śliczne skrzypce:)
Chciałabym takie kupić,więc niebawem zamówię :)

31-07-2008, Od: mary Odpowiedz
do Natalii:ile grasz?A te skrzypce do sprzedania to za ile : )?I to są 4\4?

04-08-2008, Od: Natalia Odpowiedz
One są po remoncie, chcę za nie 850 zł

04-08-2008, Od: Natalia Odpowiedz
gram już 8 lat ;]
Tak, te skrzypce są pełne - w nazwie jest :)

01-08-2008, Od: Adam Odpowiedz
Szukam nut: temat z Harrego Pottera i Piratów z Karaibów w opracowaniu na kwartet smyczkowy albo orkiestrę smyczkową.
Bardzo proszę o pomoc

31-07-2008, Od: Ania Odpowiedz
Cześć!
Chciałabym kupić skrzypce lutnicze w dobrym stanie.

28-07-2008, Od: ? Odpowiedz
mam takie same!!!!

28-07-2008, Od: Natalia Odpowiedz
Mój mail nannerl.apfelstrudl@gmail.com
GG: 305998

Chętnie udzielę także korepetycji na skrzypcach - Jestem z Raciborza

Sprzedaję, bo dostałam skrzypce od lutnika za 7,800 zł

http://www.allegro.pl/item407379575__skrzypce_cyganskie_4_4_prawdziwy_rarytas_bcm.html

Do sprzedania skrzypce, w pełni sprawne, rozegrane - idealne dla zaawansowanych którzy chcą mieć tańszy instrument

25-07-2008, Od: fifi Odpowiedz
jest tu kto??????????????????????????????????????????????????????????

24-07-2008, Od: fifi Odpowiedz
za jakich ksiazek gracie??

24-07-2008, Od: ? Odpowiedz
ma ktos nuty bratankow****??

21-07-2008, Od: ? Odpowiedz
jacobus stainer niemieckie 120letnie po dziadku wujku kuzynce;)

21-07-2008, Od: peter Odpowiedz
sprzedam stare skrzypce, wiolu, wiolonczelo. anirum@pobox.sk

21-07-2008, Od: Olimpia Odpowiedz
Nie slyszalam zeby jakies skrzypce w polsce(oprocz stradivariusów) tyle kosztowaly ! jakie to są??amati??

20-07-2008, Od: ? Odpowiedz
ja mam lutniki warte 480000zł

20-07-2008, Od: aninqa Odpowiedz
Justa ja mieszkam w miasteczku <niedaleko gutwinu, pol godziny od kielc> skrzypce calkiem lutnicze kosztuja ok.4000 albo i wiecej...a te sa "robione"przez maszyny i lutnik robi tylko pare rzeczy recznie,na pewno te sa lepsze od stagg'a,a co do smyczka, minimalnie jest ciezszy, ale jak grasz to niewidac roznicy...proponuje ci rowniez elektryki J&D, sa tez na allegro :Dmuzycy musza sie wspierac :)

20-07-2008, Od: elf Odpowiedz
ja tez jade do zywca na tydzien kultury beskidzkiej moze==?

19-07-2008, Od: ? Odpowiedz
Ta strona zarobi dla Ciebie od 4000 do 15000 zł!
Zamykając ja \\\"wyrzucasz\\\" ta kwotę.

Jeśli grasz w LOTTO to lepiej sprawdź nasz system. Jest pewniejszy!

Nie przejmuj się ze tekst jest troszkę długi! Warto przeczytać!

To nie żaden żart!

Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic?
A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro!). Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (Ja dokładnie zarobiłem 25435 zł w miesiąc, bo poświęciłem 3 godzinki a nie 30 minut! Opłacało się.). Ten sposób wymyślił słynny Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem, jakie to łatwe i proste, ale Jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz ta stronę i wróć, kiedy będziesz mieć czas: ) Tak wiec pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie
\\\"wyrzucisz\\\" tyle forsy, (co miesiąc15000 zł lub więcej).

To zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tym kolegom, wyśmiali mnie...
A jednak w ziołem w tym planie udział. Pomyślałem, przecież wystarczy jedna osoba abym odzyskał mój wkład. A potem to juz czysty zysk nie robiąc przy tym nic.
Moi znajomi weszli w to jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami są nieufni no, ale tak t już jest.. Hehe, teraz się z tego śmieją. Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym, gdy zajrzeli na konta. Zresztą mi tez gęba opadła jak zobaczyłem konto po prostu nie wierzyłem! A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. Jak tak dalej pójdzie zostanę milionerem z jednego internetowego biznesu hehe czy jest to możliwe?! Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Aby zobaczyć jak to działa musisz sam przetestować Dziękuje teraz temu, kto wysłał mi ta wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuje ze nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze tylko 5zł po to by włożone - pracowały dla mnie - a nie ja na te pieniądze. Ktoś słynny powiedział, że Pieniądz robi pieniądz.
Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14 000 zł z każdej okazji.

Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES! Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodzina lub z nikim innym (chyba, ze chcesz). W dodatku, Jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, ze każdy ma swoje piec minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej!
To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości!

To jest NAJTANSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KROTKIM czasie. OK. to zaczynamy, bosię rozpisałem Anie oto chodzi. Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile masz lat. I na dodatek NIE będziesz potrzebować specjalnej wiedzy lub talentu.

Wszystko czego potrzebujesz to:
- Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale nie koniecznie),
- Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo!

Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku.
Nie wierzysz? Proponuje ci mBank. Wejdź na http://www.mbank.com.pl/ i znajdż ofercie izzyKonto. Zobaczysz, ze mając zaledwie 13lat możesz mieć juz własne prawdziwe konto.

KROK 1

Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać!
Wiec pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZL. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- \\\"Jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!\\\". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzesza ludzi! Tak wiec, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka mówiącą (tytułem):
\\\"Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej.\\\"
lub
\\\"Dobrowolna wplata na system \\\"

CHCE, ZEBYS WIEDZIAL(A), ZE JEST TO PO TO,
ABY UTRZYMAC TEN PROGRAM LEGALNYM!
To naprawdę proste!
Gdy przelejesz 5zl na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz juz się szeroko uśmiechnąć Nie wiem czy wiesz, ale juz czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.

Oto obecna lista:
1. Nr konta: 59 2030 0045 1130 0000 0727 1200
2. Nr konta: 87 1940 1076 5501 8698 0000 0000
3. Nr konta: 62 1940 1076 5504 3805 0000 0000
4. Nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 0660 0112
5. Nr konta: 37 1140 2004 0000 3402 4371 6075
PAMIETAJ! Wpłać 5 zl na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz \\\"xxx\\\" ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą!
KROK 2

Gdy juz przelałeś 5 zl na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z Ta dodatkowa notka - TO BARDZO WAZNE!), następna rzeczą, którą musisz zrobić to zrobić kopie tej strony (tekstu na niej zawartego), poniżej konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJE, PONIEWAZ SAM NA TYM STRACISZ DUŻO (CZYTAJ DALEJ). NIE BADZ ZACHLANNY! Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej ksiązki mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW- tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, ze 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!

19-07-2008, Od: Dominik Odpowiedz
Jestem studentem Warszawskiej Akademii Muzycznej im. F.Chopina i chętnie udziele korepetycji gry na skrzypcach . gg8474420 ragges@wp.pl

19-07-2008, Od: Olimpia Odpowiedz
Ja jestem z Tarnowa k. krakowa, moje gg:1487928

19-07-2008, Od: Justyna_xD Odpowiedz
To niżej to moje ;)

19-07-2008, Od: ? Odpowiedz
A co do zamówienia skrzypiec na tej stronie to wpisujesz tylko dane, wpłacasz pieniądze na konto i nie kontaktujesz się w żaden sposób z tym który to wysyła? Czy oni się z tobą jakoś skontaktują?

Aaa... i jeszcze jedno pytanie... Skąd jesteście? (Olimpia i aninga)

Heeej Olimpia! :D Super że napisałaś ;) Co do planów na wakacje to ja w środę jadę do Bośni i Hercegowiny xD Z moim zespołem tanecznym. Ja nie biorę skrzypiec bo ja tańczę ale jedziemy z kapelą więc jeśli tylko będę miała ochotę pograć to nie ma problemu :) No i w sierpniu jadę jeszcze w góry do Żywca też z zespołem :) A co do grania ze słuchu to ja ostatnio próbowałam piosenki Brathanków ;D Są super i nawet mi wychodziły. :) Jeśli macie jakieś pytania albo chcecie pogadać, to moje gg: 10009335 :) Piszcie! :**

Tata mi znalazl nowego nauczyciela skrzypiec ze szkoly muzycznej !! ale na lekcje pewnie dopiero bede chodzic od wrzesnia !!!!!!!! na jakim etapie nauki jestescie? gracie cos ze sluchu, z plyty?
jak nie to polecam, tylko czasem mozna sie zdenerwowac najlepiej zaczac od czegos prostsszego :) pozdrowienia!

czesc Justyna !!! :) sory ze sie tak dlugo nie oddzywalam, ale jak sama wiesz, szkola, szkola szkola ... fakt juz minął miesiąc wakacji i nareszcie mozna odpoczac. Co u was ?? jakies plany na wakacje??? Ja jade w polowie sierpnia do Zakopanego (ale bez skrzypiec)

Do aninqa: Dzięki! :*:) Też myślałam o odbiorze osobistym tylko że ja mieszkam niedaleko Poznania, ale brat dość często jeździ do Warszawy to kiedyś się z nim zabiorę ;). Ale nawet jeśli dostałabym takie bez wybierania tylko obojętnie które to myślę że też byłabym zadowolona... Mam do ciebie aninqo kilka pytań: Czy te skrzypce są fabryczne, lutnicze...?
Czy smyczek rzeczywiście jest cięższy od normalnych?

19-07-2008, Od: aninqa Odpowiedz
justa...a propo, jesli jestes z wawy lub z okolic, to sobie podjedz do tej hurtowni na niskiej, oplaca sie, bo oni poakuja przez neta, tak jak idzie, a mi pani od muzy wybrala najlepsze:)

JUsta sluchaj ja wlasnie TE skrzypce kupilam<postarzane;p> i sa super, tamte drugie tez bardzo ladnie i miekko brzmia...a te elektryki, rowniez z tej hurtowni sa Super;P

wczoraj bylam w wawie<straszne korki> i kupilam sobie te klasyczne4/4<postarzane> i te elektryki, ktorych sie balam....szczerze?! sa super...bylam moja pania od muzy:D i jej sie tak spodobaly te klasyki, ze tez je sobie wziela...KOCHAM te SKRZYPCE!!!;)

Wyświetlono wiadomości 9701-9750 z 13691  Wstecz  Dalej