Sklep
17-03-2008, Od: violinist
Odpowiedz
slyszalam ze dla mlodziezy dobre sa skrzypce 3/4 ale jak naprawde jest to nie wiem zalezy jakie ci odpowiadaja i w jakich sie czujesz decyzja nalezy do ciebie pozdro :)
17-03-2008, Od: Justyna
Odpowiedz
Raczej 3/4 ;)
17-03-2008, Od: Justyna
Odpowiedz
Właśnie w domu mam 4/4 i są trochę za duże, boje się że jak kupie 3/4 to będę się źle czuła. Ale wezme 4/4. Dzięki za odpowiedź.
16-03-2008, Od: Gosia
Odpowiedz
Wiecie co to przechodzi ludzkie pojęcie.Myślałam,że to forum miało łączyć ludzi ,którzy kochają skrzypce, a tu co niektórzy trudnią się zaszczuwaniem niczego nie winnej Eli, która udzielała się tu najwięcej i zawsze chętnie pomagała innym.
Justyna napisała:
"Chcę wam udowodnić jak ela ze mną pisze kawałek rozmowy z 5,03,08r."
przepraszam bardzo, ale legenda o powstaniu Rzymu to rzecz banalna i nie jestem w stanie zrozumieć , jak można się obrazić z tego powodu, tylko dlatego,że ktoś uważa to za rzecz prostą ?!Moim zdaniem niczego nie udowadniasz poza tym ,że z głębszych nie znanych mi powodów prowadzisz publiczne rozważania nad charakterem Eli,sprawiając jej przy tym przykrość.Obiecałam sobie nie pisać o tym już więcej,bo myślałam,że wam po prostu przejdzie i się opamiętacie, myliłam się najwyraźniej i nie mogę pozostawać bierna gdy ktoś naskakuje na kogoś kogo lubię.DAJCIE JEJ SPOKÓJ!!
16-03-2008, Od: Justyna
Odpowiedz
Tak tylko, że ja tego nie umiałam a ze ty jestes starsza i wiesz.to nawet nic nie pisz na ten temat.Bo wogóle nic nie rozumisz. Moim zdaniem najbardziej zrozumiała to Violinist, jest już w liceum i wszystko rozumie.
17-03-2008, Od: violinist
Odpowiedz
dzieki za uznanie pozdrawiam:):):):)
16-03-2008, Od: ?
Odpowiedz
jaki macie smyczek??
16-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
to nic to nic..do puki sił bede isc bede biec nie dam sie...
juz mnie nie cieszy pisanie na tym forum jak kiedyś... :(
lecz zyje nadal z swiadomoscią i nadzieja że kiedys dacie mi spokuj
16-03-2008, Od: violinist
Odpowiedz
ja nie zamierzam cie ranic i jestem po twojej stronie poszesz bardzo emocjonujace posty i moge stwierdzic ze na 100% masz racje wierze ci jakbys chciala pogadac to pisz na moja poczte wiesz wiele razy przejechalam sie na ludziach wiec wiem jak to jest i wiele cierpialamrowniez przez ludzi wie wiem jak to jest kiedys ci o tym pisalam na poczte pamietasz? i rowniez napisalam ze ludzie sa okrutni.. ja tez myslalam ze to to forum jednoczy ale teraz widze jak bardzo sie mylilam i to nie tyczy sie wszystkich ale wiekszosci cczy na tym forum jest jakas klatwa? wszyscy sie zaczynaja ze soba klocic a moze zaczyna wam sie nudzic i nie macie co robic?// to moze jak nie dojdziemy do porozumienia to najlepiej byloby rzeczywiscie zamknac to forum??/ jesli to bylo w zartach Elu to nic sie takiego chyba nie stalo kazdy ma prawo do popelniania bledow bo nikt nie jest idealny i kazdy ma gorsze i lepsze dni... widze ze Ela taka prawda stala sie kozlem ofiarnym i nie daj sie ponizyc Elu i nie poddawaj sie jestem z toba zwlaszcza ze sama niedawno cos takiego przezylam ludzie opanujcie sie ja wiem jak bola takie zarzuty!!!1 nie atakujcie innych jesli tak dalej bedzie to ja rowniez bede musiala opuscic to forum bo nie chce zadawac sie z takimi osobami ktore sobie nawzajem dogryzaja a ja mialam taka sytuacje i nie chce czegos podobnego przezywac jeszcze raz wiec zrubcie cos z ta atmosfera na forum ok?ja jestem z toba Elu nie obwiniajcie tej dziewczyny bo ona jest na skraju zalamania nie widzicie tego?????? TO JEST NZ JEJ STRONY WOLANIE O POMOC I ZROZUMIENIE... OPANUJCIE SIE! Zastanowcie sie 10 razy zanim cokolwiek na innych napiszecie ok? bo wiem jak to boli... a dla ciebie Elu masz prawo kochac masz prawo snic masz prawo zyc masz prawo marzyc teraz i tu na przekor klamstwu na przekor zlu jakos tak lecialo nie wazne wazne jest przeslanie tego refrenu. 3maj sie pozdrawiam Was wszystkich mam nadzieje ze sie zrozumiemy i wszystko bedzie dobrze chcialabym tego bardzo... sorry nie chcialam nikogo urazic ale wezcie sobie moje slowa do serca nie chce tutaj prawic wykladow ale musialam to napisac dzieki za uwage... pozdrawiam serdecznie Was wszystkich papa z powazaniem violinist
15-03-2008, Od: violinist
Odpowiedz
Ela to prawda? ALE PROSZE CIE ODP SZCZERZE bo widzisz Elu nie wiem co teraz myslec... nie znam cie osobiscie wiec nie mnie cie oceniac i nie wiem jaka jestes mam nadzieje ze nie jestes taka ale byc moze sie myle nie mysl ze mowie to z ironia bo tak nie jest ale pamietaj ze ludzie mnie kilkakrotnie zranili i od tej pory zachowuje dystans... bo pamietaj Elu tu znajduja sie ludzie ktorzy chodza do roznych szkol i sa na roznych poziomach ksztalcenia i nawet jesli wydaje ci sie to smieszne latwe to dla innych moze byc trudne do zrobienia bo po prostu zaczynaja sie tego uczyc... ja jestem w liceum i nie nasmiewam sie z nikogo ani nie chwale sie swoimi umiejetnosciami ani osiagnieciami... nie chce tu nikogo oczerniac nawet ciebie I WYBACZ NIE CHCE CIE NICZYM URAZIC CHCE PO PROSTU DOWIEDZIEC SIE PRAWDY WIEC MAM NADZIEJE ZE NAPISZESZ NA TYM FORUM JAK NAPRAWDE BYLO ale prosze cie napisz to szczerze i z czystym sumieniem ok? nie obraz sie nie oskarzam nie obwiniam przepraszam jesli cos cie dotknelo ale musialam to napisac ale sie rozpisalam juz koncze byc moze nie mamracji i prosze nie mysl ze nagle zmienilam zdanie i przeszlam na czyjas strone bo tak nie jest...aha i jeszcze jedno CZY TO PRAWDA ZE KASIA PODPISYWALA SIE POD PREZESA? I TY JUSTYNO CHYBA SOBIE TEGO NIE WYMYSLILAS NIE? NIE CHCE NIKOGO URAZIC!!! ALE LUDZIE NAPISZCIE PRAWDE... NIE ROBCIE SOBIE Z TEGO FORUM ZARTOW NIE CHCE SIE Z NIKIM KLOCIC TYLKO CHCE ABY BYLO TAK JAK DAWNIEJ BEZ DOGRYZANIA SOBIE... BO TO NIE O TO CHODZI LUDZIE OPANUJCIE SIE mam nadzieje ze wkrotce uda nam sie wszystkim dojsc do porozumienia mam nadzieje... no koniec dziekuje za uwage pozdrowionka papa:):):):):):) Violinist
15-03-2008, Od: Justyna
Odpowiedz
Nie zmyśliłam tego, że Kasia podszywa się pod szefa niestety to prawda. Cieszę się że zrozumiałaś to co dla Eli byo żartem. Chociaż jedna osoba mnie rozumie. Dzięki Violinist!
15-03-2008, Od: =
Odpowiedz
od tygodnia zadjecie mi ból....7dni ile jeszcze macie zamiar??
15-03-2008, Od: ELA
Odpowiedz
napisałam tak ale to były zarty przeciez nie jestem taka!!nie wierzycie trudno:(
Justyna mnie tez uraziła tym co napisała mi ja jej napisałam w zartach a ona mnie zablokowała~~!PRZEPRASZAM
ale nie zmienie zdania ze ludzie sa okrótni
a co do tego forum to prosze zajmijcie sie kim innym a nie mna!!!ja juz tego dłuzej nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!to jest chore z waszej strony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Myslicie ze zajmniecie sie opisywaniem mojej osoby i bedzie dobrze???bawia was głupoty ??ciesze sie!!ale nie musicie zadawac cierpienia akurat mi!!starałam sie wam pomóc taraciłam czas piszac na gg i na forum a Wy mi sie tak odwdzieczacie?????ile mozna???co ja wam takiego zrobiłam./??no powiedzcie co??byłam nie miła??przepraszam!!ale czy akurat mnie musicie tu obwiniac o wszystko???czemu???czemu????co Wam takiego zrobiłam!!!!!>????to tylko forum a wy bezustannie mnie obwiniacie!!!!!!!!!!ja juz dłuzej tak nie moge!!!!!zrozumncie to wreszcie!!kazdy z was mógł byc na mioim miejscu!!mógł ale nie jest!!!!czemu ja?????chce wiedziec tylko tyle!!chce wiedziec i mam do tego prawo!!to wcale nie jest smieszne gdy kilkanascie osób dokucza mi z tego powodu ze zatrowałam z Justyny!!ja juz tak dłuzej nie moge!!kazdy dzien to lek...lek przed wami ze znow cos o mnie napiszecie złego!!czemu??czemu tak jest??po raz kolejny raz zadaje sobie to pytanie!!zaczeło sie od jednej osoby teraz jestescie prawie wszyscy przeciwko mnie !!!:(:(to okropne moze...moze kiedys to zrozumiecie...
ale czy wtedy nie bedzie za późno...
zadajecie mi ogromny ból nawet nie macie pojecia co robicie!!kazda osoba ma cos przeciwko mnie!!jestem jaka jestem!!zrozumcie to wreszcie!!niektóre osoby wchodza w moje zycie!!ja tego nigdy nie zapomne to bardzo boli...
pozostała mi tylko nadzieja ze wreszcie przestaniecie sie zajmowac moim zyciem!!!!!!!zartowac juz nie wolno??jeszcze raz dziekuje wam za wszystkie krzywdy z waszej strony
załuje ze tu kiedykolwiek pisałam!~!załuje!
pozostały mi tylko łzy które własnie spływaja mi po policzku dzien 15,03,2008
dzien w którym dosłownie pół swiata wydało na mnie wyrok...wyrok cierpienia...
czuje ze sie z tego nie podniose
lecz przeciez dla niektórych bedzie lepiej gdy juz nigdy nie beda musieli czytac moich bzdurnych wypowiedzi!!starałam sie jak mogłam chciałam chciała,m wam pomóc z całego serca a tu co????...
nauczyliscie mnie jednego ludzie sa okrótni i potrafia sie interesowac czyims zyciem zostawiajac rany na sercu....rany które sie nigdy nie zagoja...raany cierpienia i łzy...modre łzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jesli dalej tak bedzie to znaczy ze nikt mnie juz nie chce znac i ze nikt mnie nie szanuje!!!czy tak jest????moze wkoncu przesztaniecie sie ze mnie wysmiewac na oczach tylu ludzi???moze kiedys cos zrozumiecie ,,,zrozumiecie jak łatwo mnie zranic...
wiele osób nigdy ze mna nie pisało ale twierdzi tak jak inni głupia jestem i tyle tak???czy aby chodziło o to by zadac cierpienie??ból??i zostawic na pastwe losu???jak ja mam teraz zyc??z sswiadomoscia ze wy dalej swietnie sie tu bawicie???ze jestescie zzadowoleni???o nie mylicie sie ja nie moge i nie umiem tak zyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Violinist to nie tyczy sie Ciebie ani Irka Marcina I Gosi chyba ze Wy tez mnie juz nie nawidzicie??????????????czy juz tez twierdzicie ze jestem poprostu niedormalna?????????????szkoda.....
Odpowiedz
Chcę wam udowodnić jak ela ze mną pisze kawałek rozmowy z 5,03,08r.
JA - ucze się niestety opowiadac legendy o powstaniu rzymu
ela (5-03-2008
ale proste
ja (5-03-2008
jasne
ela (5-03-2008
a co nie?
to mnie wkurzyło
Odpowiedz
Do Ela
Czy mogłabyś mnie odblokować ja cię odblokowałam nie będe coś o tobie pisać poprostu muszę zrobić to osobiście. Proszę Ela!!
15-03-2008, Od: Gosia
Odpowiedz
A czy ktoś z was kupił skrzypce z tej strony?Czy one są dobre i warto je kupić, bo jestem na etapie wybierania swojego przyszłego instrumentu, który musi być śliczny i wyjątkowy, ale chyba mam trochę z duże wymagania.Grunt ,żeby grały.Rozważam kupno tych skrzypiec.
15-03-2008, Od: Paula
Odpowiedz
Ja właśnie mam zamiar je kupić te skrzypce z tej strony mi one się baaaardzo bodobają. Pozdrawiam ;)
15-03-2008, Od: mary
Odpowiedz
do 1000zł
Odpowiedz
To dużo. Mi najbardziej odpowiadają te z tej stronki za 300zł są jasne, ładne itp. Twoja decyzja należy do ciebie. U mnie nigdzie nie ma sklepu muzycznego tylko w Realu lub Tesco, ale z nowu rzadko tam jeżdże. Narazie chce kupić te za 300zł. :)
Odpowiedz
ludzie...może już przestańmy tak się kłócić...to chyba nie ma sensu...przeciesz te forum jest stworzone abyśmy rozmawiali o SKRZYPCACH!Więc może ja zaczne...:
mam skrzypce 3/4 ponieważ jestem drobna,ale już podrosłam:D i chcę kupić sobie całe skrzypce!!!Znacie jakieś fajne stronki z sprzedarzą ich???Błagam OPRÓCZ allegro..:D
Odpowiedz
Najpierw napisz do jakiej ceny a potem zobaczymy ;)
15-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
chciałam pomuc pomagałam
swój czas Wam poswiecałam
na forum pisałam na gg klikałam
lecz po tym co zrobiliscie
juz wybaczyc nie moge!!!
wszyscy przeciwko mnie tak jest najlepiej ale nie dla mnie:(
teraz po tym forum pozostana wspomnienia....tylko wsopomnienia i kilku PRAWDZIWYCH ZNAJOMYCH!!!Gosia Irek Violinist Maecin Basia!a te kłótnie zaczeła Justyna za co jej dziekuje!:(
nie spodziewałam sie za tak co niektóre osoby odwdziecza mi sie za wszysctko:(co ja wam takiego zrobiłam/??
kazdy dzien to nowe wyzwanie kazde wejsscie na to forum to pojawienie sie kolejnych blizn na sercu
chciałam tak bardzo chciałm byc dobra pomóc Wam bo wiem ze nie jest łatwo szczególnie na poczatku.........
teraz/???tylko puste słowa co niektórych jaka jestem ale przeciez wiekszosc z Was nie zna mnie wcale nie wiecie jaka jestem na prawde z pewnoscia inna...
dla kazdego inna
dla kilku osób z tego forum znajoma.
inni traktuja mnie jak powietrze,jeszcze inni jak wroga....:(
przeciez jeden ciepły gest niby nic a znaczy wciaaz tyle...znak dobry znak ze lubi kotos moze kocha cie tez chodz przez chwile...i wiesz ze ten ktos to dar kto pomoze ci zaczac od nowa.....lecz czy sa dzis tacy ludzie????
przeciez nie kazdy jest ideeałem mimo to trzeba sie starac i uwierzyc!!!
MYSLAŁAM, ZE TO JEST FORUM GDZIE WSZYSCY SA JAK JEDNA WIELKA RODZINA SKRZYPKOWIE...WIEM ZE SIE MYLIŁAM:(TO JEST JAKIS BLOOG W KTÓRYM JA JESTEM GŁÓWNYM TEMATEM:(
JUZ NIC NIE DA SŁOWO PRZEPRASZAM SŁOWO ZYCANE NA WIATR:(
Odpowiedz
Co za ludzie prawdy nie znają!!! Tylko Ela jest super jest miła? Moim i Mary zdaniem nie jest. Chciałabym bardzo podziękować Mary za wczorajszą pomoc!! Dzięki Mary jesteś super!!
Odpowiedz
dzięki ale co się dzieje że wszyscy tak się tu kłócą?Coś mnie omineło????
14-03-2008, Od: Marcin
Odpowiedz
No właśnie zaczynam grać. Jestem basistą:) aczkolwiek niedawno odkryłem piękno skrzypiec. Wiem że może to potrwać kilka lat, zanim zagram coś z czego mógłbym być dumny, ale wiem że potrzebuję jakiejś odmiany, tzn jakiegoś dodatku:))) ps. potrzebuję nauczyciela wprowadzającego:) w zamian mogę pouczyć basu;) hehe, żartuję sobie:) ale wolałbym nie uczyć się grać z błędem, bo wiem jak później takie nawyki się ciężko usuwa. A Ty jak długo grasz??
15-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
a to fajnie fajnie ja gram 1rok dopiero ale jestem zadowolona pozdrawiam:)
14-03-2008, Od: MARCIN
Odpowiedz
Chciałbym tylko jedną małą rzecz wtrącić: wokoło wielkie jakieś szumy, a jedna JEDYNA OSOBA - ELA ODPOWIEDZIAŁA mi na temat. Czy to jest forum dla skrzypków?? czy blog ludzi krytykujących kogoś za to do czego w życiu doszedł????????????????????????????????
14-03-2008, Od: Irek
Odpowiedz
Hej ludzie!!!! czy mozecie odczepic sie od Eli!!!!!!!!!!!!
Jezeli kogos irytuja wypowiedzi Eli to poprostu nie czytajcie i nie proscie o rady ani nie korespondujcie!!!!Dajcie poprostu spokoj!!!!!
To nie wy jestescie od sadzenia ale sad!!!I wszystko jedno co napiszecie i tak kazdy ma swoje zdanie!!!!Wiec po co te zale kłotnie i wyzwiska !!!Poprostu zero taktu to jest forum o skrzypcach i muzyce a nie rowiazywanie problemow natury egzystencji!!!!!
Jest mi porostu przykro !!!!!!!!!!!
14-03-2008, Od: Gosia ponownie
Odpowiedz
Chciałam się jeszcze odnieść do słów Pauli:
"nie broncie Eli bo myślicie że jest najlepsza ale NIE!!"
Ja będę drugim Paganinim, tylko w kobiecej wersji więc automatycznie będę najlepsza ja!Zaznaczam,że dopiero zacznę się uczyć, więc drżyjcie wszyscy skrzypkowie świata, nadchodzi nowy, jeszcze nie odkryty talent!!
no dobra koniec tych żartów.Mnie tylko zastanawia skąd wiesz co pomyślą inni?
14-03-2008, Od: Gosia
Odpowiedz
Szczerze to trochę, a nawet bardzo dziwią mnie te napaści na Elę .Tak właściwie to o co wam chodzi?I po co to wywlekacie to w internecie,nie lepiej załatwić to prywatnie?!
Moim zdaniem Ela to bardzo miła, przyjazna osoba i nie zasłużyła na takie publiczne rozważania nad zmianą w jej charakterze!!
14-03-2008, Od: Paula
Odpowiedz
Muszę wam coś powiedzieć. Większość osób, z którymi pisałam powiedzieli że Ela zmieniła się na gorsze. Niestety Ela ale ja nie zmyślam tak jest naprawdę. Nie wiem co w ciebie wstąpiło ale jesteś gorsza i nie broncie Eli bo myślicie że jest najlepsza ale NIE!! Czy wy wszyscy jesteście mojego zdania? Odpiszcie ważne! Jakbyście pisali z nią na GG to byście wiedzieli. Jak ktoś ma pretensje proszę pisać na moje gg.
14-03-2008, Od: mary
Odpowiedz
hej Paula ja znam trochę Ele i może ma jakieś złe dni lub coś...ale ja sama zuważyłam że ona chyba mnie nie lubi i moich znajomych z tego forum też.Ela co się dzieje???pamiętaj też o....nas i skrzypcach)-:odpisz
14-03-2008, Od: e;la
Odpowiedz
pamietam ale po co mam tu pisac skoro połowa swiata jest przeciwko mnie!!!!!!!!;( :(po co ,mam pisac??zebyscie mieli co krytykowac?
14-03-2008, Od: Sonia
Odpowiedz
Jestem nowa na tym forum i jak go sobie czytam to....trochę mnie zatyka!Kimkolwiek jest ela to widać że jest dziwna i...zjadła wszystkie rozumy...przepraszam że wyciągam takie wnioski nie znając nawet tej eli ale jestem człowiekiem który nie tłumi swoich uczuć...
p.s.a tak w ogóle to chce nauczyć się grać na skrzypcach...i mam 16 lat...hehe...(; mam jakieś szanse???
14-03-2008, Od: Paula
Odpowiedz
Przed chwilą zauważyłam że Kasia pisze też jako prezes zauważylam po adresie numeru komputera(coś takiego?) Popatrzcie na 11,03,08r pisze prezes i kasia ten sam numer! Kasia jak mogłaś?
14-03-2008, Od: kasia
Odpowiedz
ccccccccccccccccooooooooooooooooooo??????????????????????????????????????????????????????????????
Odpowiedz
jak często powinno się smarować smyczek?? i jak długo?? z góry dziękuję i pozdrawiam
14-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
czesc
smyczek powinno sie smarowac przed kazydym graniem ale bez przesady lub co jakis czas np. 1raz na tydzien co do tego jak długo to powiem tak zwykła kalafonia-----nawet10pociagniec
lepsza np.thomastic to tak ze 3/4pociagniecia zalezy!!długo grasz??
Odpowiedz
No właśnie zaczynam grać. Jestem basistą:) aczkolwiek niedawno odkryłem piękno skrzypiec. Wiem że może to potrwać kilka lat, zanim zagram coś z czego mógłbym być dumny, ale wiem że potrzebuję jakiejś odmiany, tzn jakiegoś dodatku:))) ps. potrzebuję nauczyciela wprowadzającego:) w zamian mogę pouczyć basu;) hehe, żartuję sobie:) ale wolałbym nie uczyć się grać z błędem, bo wiem jak później takie nawyki się ciężko usuwa. A Ty jak długo grasz??
14-03-2008, Od: mary
Odpowiedz
dzieńdobry
wiecie...
I LOOOVE SKRZYPCE!!!!!!xd
{co za nowość :D}
13-03-2008, Od: violinist
Odpowiedz
pozdrawiam cie Elu ciesze sie ze ty sie cieszysz ze bede miala skrzypce choc to nie jest jeszcze takie pewne...dzieki za wsparcie przeczytalam pare postow i musze ci powiedziec ze mam nadzieje ze nie jestes taka jak o tobie pisza wiec nie przejmuj sie tym i nie przestawaj pisac na tym forum mnie tez kiedys zdarzyly sie takie sytuacje ze muwili o mnie takie rozne bezpodstawne rzeczy ale pozniej przestali bo nie przejmowalam sie tym a nawet mnie przeprosili:) nie przejmuj sie udzielaj sie dalej uszu do gory trzymam kciuki 3maj sie....sorry ale takie jest moje zdanie i uszanujcie je...dzieki za odp na moje posty pozdrawiam papa ps moze to glupie ale czy wszystkie akcesoria do skrzypiec mozna kupic u lutnika np plyny do czyszczenia itp czy musze isc komiecznie do sklepu muzycznego? odp dzieki papa:):):):):):):):):):):)
13-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
witam Cię moja droga!!!!!!!!!!
ciesze sie ze tak o mnie myslisz:)
co u Ciebie??
co do tych akcesoriów to mysle ze u lutnika bez problemu zakupisz:)ale nie wiem do konca bo to zalezy od wyposazenia pracowni lutniczej:):)pozdrawiam Cię goraco"!!!
pozrowienia równiez dla Gosi:) i Irka:)
13-03-2008, Od: kasiaaaa
Odpowiedz
co to jest ten zajaczek???????????????u nas takiego czegos nie ma dla tego nie wiem:(
13-03-2008, Od: Gosia
Odpowiedz
Ja jestem oczywiście.
12-03-2008, Od: Paula
Odpowiedz
Jaa
12-03-2008, Od: mary
Odpowiedz
czy jest ktoś na tym piękno-zielono-skrzypcowym forum kto go nie lubi???
11-03-2008, Od: Irek
Odpowiedz
Wogule nie rozumiem nie ktorych ludzi ktorzy umieszczaja bezsennsowne posty!!!!!Poco jak nie macie co robic to zaluzcie sobie jakiegos bloga czy cos w tym stylu!!!!
Forum słuzy poto aby uczestnicy i przypadkowi ludzie mogli uzyskac informacje na temat skrzypiec porady i wszelkie przerozne sprawy....
Owe forum łaczy wielu ludzi ze skrzypcami i muzyka!!!w skrucie jedna wielka rodzina !!!
dzieki temu forum pozanalem wielu znajomych!!!!
Wiec prosze ludzie nie piszcie bezsensu i nie oczerniajcie innych!!!!
DZIEKUJE ZA UWAGE!!!!!!
Odpowiedz
zgadzam się i jest mi przykro...z tego powodu!!!)-;
08-03-2008, Od: ?
Odpowiedz
kto lubi grać na skrzypcach
Odpowiedz
JA!!!!!!JA!!!!!!JJJAAAA!!!!!!!!!!!JA LUBIĘ GRAĆ NA SKRZYPCACH!!!!!!!JAAAA KOOOCHAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!