Sklep
14-03-2008, Od: Marcin
Odpowiedz
No właśnie zaczynam grać. Jestem basistą:) aczkolwiek niedawno odkryłem piękno skrzypiec. Wiem że może to potrwać kilka lat, zanim zagram coś z czego mógłbym być dumny, ale wiem że potrzebuję jakiejś odmiany, tzn jakiegoś dodatku:))) ps. potrzebuję nauczyciela wprowadzającego:) w zamian mogę pouczyć basu;) hehe, żartuję sobie:) ale wolałbym nie uczyć się grać z błędem, bo wiem jak później takie nawyki się ciężko usuwa. A Ty jak długo grasz??
15-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
a to fajnie fajnie ja gram 1rok dopiero ale jestem zadowolona pozdrawiam:)
14-03-2008, Od: MARCIN
Odpowiedz
Chciałbym tylko jedną małą rzecz wtrącić: wokoło wielkie jakieś szumy, a jedna JEDYNA OSOBA - ELA ODPOWIEDZIAŁA mi na temat. Czy to jest forum dla skrzypków?? czy blog ludzi krytykujących kogoś za to do czego w życiu doszedł????????????????????????????????
14-03-2008, Od: Irek
Odpowiedz
Hej ludzie!!!! czy mozecie odczepic sie od Eli!!!!!!!!!!!!
Jezeli kogos irytuja wypowiedzi Eli to poprostu nie czytajcie i nie proscie o rady ani nie korespondujcie!!!!Dajcie poprostu spokoj!!!!!
To nie wy jestescie od sadzenia ale sad!!!I wszystko jedno co napiszecie i tak kazdy ma swoje zdanie!!!!Wiec po co te zale kłotnie i wyzwiska !!!Poprostu zero taktu to jest forum o skrzypcach i muzyce a nie rowiazywanie problemow natury egzystencji!!!!!
Jest mi porostu przykro !!!!!!!!!!!
14-03-2008, Od: Gosia ponownie
Odpowiedz
Chciałam się jeszcze odnieść do słów Pauli:
"nie broncie Eli bo myślicie że jest najlepsza ale NIE!!"
Ja będę drugim Paganinim, tylko w kobiecej wersji więc automatycznie będę najlepsza ja!Zaznaczam,że dopiero zacznę się uczyć, więc drżyjcie wszyscy skrzypkowie świata, nadchodzi nowy, jeszcze nie odkryty talent!!
no dobra koniec tych żartów.Mnie tylko zastanawia skąd wiesz co pomyślą inni?
14-03-2008, Od: Gosia
Odpowiedz
Szczerze to trochę, a nawet bardzo dziwią mnie te napaści na Elę .Tak właściwie to o co wam chodzi?I po co to wywlekacie to w internecie,nie lepiej załatwić to prywatnie?!
Moim zdaniem Ela to bardzo miła, przyjazna osoba i nie zasłużyła na takie publiczne rozważania nad zmianą w jej charakterze!!
14-03-2008, Od: Paula
Odpowiedz
Muszę wam coś powiedzieć. Większość osób, z którymi pisałam powiedzieli że Ela zmieniła się na gorsze. Niestety Ela ale ja nie zmyślam tak jest naprawdę. Nie wiem co w ciebie wstąpiło ale jesteś gorsza i nie broncie Eli bo myślicie że jest najlepsza ale NIE!! Czy wy wszyscy jesteście mojego zdania? Odpiszcie ważne! Jakbyście pisali z nią na GG to byście wiedzieli. Jak ktoś ma pretensje proszę pisać na moje gg.
14-03-2008, Od: mary
Odpowiedz
hej Paula ja znam trochę Ele i może ma jakieś złe dni lub coś...ale ja sama zuważyłam że ona chyba mnie nie lubi i moich znajomych z tego forum też.Ela co się dzieje???pamiętaj też o....nas i skrzypcach)-:odpisz
14-03-2008, Od: e;la
Odpowiedz
pamietam ale po co mam tu pisac skoro połowa swiata jest przeciwko mnie!!!!!!!!;( :(po co ,mam pisac??zebyscie mieli co krytykowac?
14-03-2008, Od: Sonia
Odpowiedz
Jestem nowa na tym forum i jak go sobie czytam to....trochę mnie zatyka!Kimkolwiek jest ela to widać że jest dziwna i...zjadła wszystkie rozumy...przepraszam że wyciągam takie wnioski nie znając nawet tej eli ale jestem człowiekiem który nie tłumi swoich uczuć...
p.s.a tak w ogóle to chce nauczyć się grać na skrzypcach...i mam 16 lat...hehe...(; mam jakieś szanse???
14-03-2008, Od: Paula
Odpowiedz
Przed chwilą zauważyłam że Kasia pisze też jako prezes zauważylam po adresie numeru komputera(coś takiego?) Popatrzcie na 11,03,08r pisze prezes i kasia ten sam numer! Kasia jak mogłaś?
14-03-2008, Od: kasia
Odpowiedz
ccccccccccccccccooooooooooooooooooo??????????????????????????????????????????????????????????????
Odpowiedz
jak często powinno się smarować smyczek?? i jak długo?? z góry dziękuję i pozdrawiam
14-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
czesc
smyczek powinno sie smarowac przed kazydym graniem ale bez przesady lub co jakis czas np. 1raz na tydzien co do tego jak długo to powiem tak zwykła kalafonia-----nawet10pociagniec
lepsza np.thomastic to tak ze 3/4pociagniecia zalezy!!długo grasz??
Odpowiedz
No właśnie zaczynam grać. Jestem basistą:) aczkolwiek niedawno odkryłem piękno skrzypiec. Wiem że może to potrwać kilka lat, zanim zagram coś z czego mógłbym być dumny, ale wiem że potrzebuję jakiejś odmiany, tzn jakiegoś dodatku:))) ps. potrzebuję nauczyciela wprowadzającego:) w zamian mogę pouczyć basu;) hehe, żartuję sobie:) ale wolałbym nie uczyć się grać z błędem, bo wiem jak później takie nawyki się ciężko usuwa. A Ty jak długo grasz??
14-03-2008, Od: mary
Odpowiedz
dzieńdobry
wiecie...
I LOOOVE SKRZYPCE!!!!!!xd
{co za nowość :D}
13-03-2008, Od: violinist
Odpowiedz
pozdrawiam cie Elu ciesze sie ze ty sie cieszysz ze bede miala skrzypce choc to nie jest jeszcze takie pewne...dzieki za wsparcie przeczytalam pare postow i musze ci powiedziec ze mam nadzieje ze nie jestes taka jak o tobie pisza wiec nie przejmuj sie tym i nie przestawaj pisac na tym forum mnie tez kiedys zdarzyly sie takie sytuacje ze muwili o mnie takie rozne bezpodstawne rzeczy ale pozniej przestali bo nie przejmowalam sie tym a nawet mnie przeprosili:) nie przejmuj sie udzielaj sie dalej uszu do gory trzymam kciuki 3maj sie....sorry ale takie jest moje zdanie i uszanujcie je...dzieki za odp na moje posty pozdrawiam papa ps moze to glupie ale czy wszystkie akcesoria do skrzypiec mozna kupic u lutnika np plyny do czyszczenia itp czy musze isc komiecznie do sklepu muzycznego? odp dzieki papa:):):):):):):):):):):)
13-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
witam Cię moja droga!!!!!!!!!!
ciesze sie ze tak o mnie myslisz:)
co u Ciebie??
co do tych akcesoriów to mysle ze u lutnika bez problemu zakupisz:)ale nie wiem do konca bo to zalezy od wyposazenia pracowni lutniczej:):)pozdrawiam Cię goraco"!!!
pozrowienia równiez dla Gosi:) i Irka:)
13-03-2008, Od: kasiaaaa
Odpowiedz
co to jest ten zajaczek???????????????u nas takiego czegos nie ma dla tego nie wiem:(
13-03-2008, Od: Gosia
Odpowiedz
Ja jestem oczywiście.
12-03-2008, Od: Paula
Odpowiedz
Jaa
12-03-2008, Od: mary
Odpowiedz
czy jest ktoś na tym piękno-zielono-skrzypcowym forum kto go nie lubi???
11-03-2008, Od: Irek
Odpowiedz
Wogule nie rozumiem nie ktorych ludzi ktorzy umieszczaja bezsennsowne posty!!!!!Poco jak nie macie co robic to zaluzcie sobie jakiegos bloga czy cos w tym stylu!!!!
Forum słuzy poto aby uczestnicy i przypadkowi ludzie mogli uzyskac informacje na temat skrzypiec porady i wszelkie przerozne sprawy....
Owe forum łaczy wielu ludzi ze skrzypcami i muzyka!!!w skrucie jedna wielka rodzina !!!
dzieki temu forum pozanalem wielu znajomych!!!!
Wiec prosze ludzie nie piszcie bezsensu i nie oczerniajcie innych!!!!
DZIEKUJE ZA UWAGE!!!!!!
Odpowiedz
zgadzam się i jest mi przykro...z tego powodu!!!)-;
08-03-2008, Od: ?
Odpowiedz
kto lubi grać na skrzypcach
Odpowiedz
JA!!!!!!JA!!!!!!JJJAAAA!!!!!!!!!!!JA LUBIĘ GRAĆ NA SKRZYPCACH!!!!!!!JAAAA KOOOCHAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
jaKOCHAM
to moje zycie
moja pasja
moja miłość
mój mały świat
Odpowiedz
Sama dobrze wiesz co to jest
12-03-2008, Od: kasai
Odpowiedz
nie wiem bo u nas nie ma jakiegos durnego zajaczka!!!!!!!! co to jest??????
Odpowiedz
Chcialabym kupic te skrzypce które są na tej stronie te za 300zł. Najbardziej boję się przysyłki czy ktoś kupywał te skrzypce, odpiszczie!! Ja coś przeczuwam ze mama chce mi kupic na zajączka no ale nie wiem.
12-03-2008, Od: kasia
Odpowiedz
na zajaczka??????????????co to jest/>???
Odpowiedz
Sorki ale bloga już mialam i nie mam zamiaru zakładać drugiego no to piszcie coś bo są nuuudy a nie że teraz dużo ludzi psuje na forum czy coś takiego.
11-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
tez mysle jak Irek chociaz sama czasem pisałam nie do rzeczy ale od kilu dni to jest nie mozliwe!!!!!!!zjawiło sie kilka osób które próbuja nam cos popsuc nikt nie jest bez winy ale to forum o muzyce a nie blog czy forum na temat psychologi!!!!
pozdrowienia dla Irka Violinist Gosi:)
11-03-2008, Od: Paula
Odpowiedz
Po co ta strona wogóle istnieje. Dobra....dobra koniec tematu juz nic nie piszcie
11-03-2008, Od: prezes
Odpowiedz
http://www.skrzypcaczka.blog.interia.pl
goraco polecam wasz kochany prezes
Odpowiedz
patrz się na siebie! ty tylko krytykujesz na tym forum a nie pomagasz ktoś się pyta czy ktoś ma jakieś nuty to ty piszesz kup sobie książke to jest pomoc K....?
11-03-2008, Od: prezes
Odpowiedz
ej a do kogo to??????cwaniaro<dokuczacz>
11-03-2008, Od: kasia
Odpowiedz
traktuje Cie tak jak ty mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz
Do Kasia jeżeli ona nie chce pisać co nie musi i weź nie krytykuj kogoś kogo nie znasz czyli mnie nawet nie wiesz ile mam lat gdzie mieszkam czy chodzę do szkoły muzycznej poprostu nic
10-03-2008, Od: Paula
Odpowiedz
To nie pisz nikt Ci nie każe!
10-03-2008, Od: kasia
Odpowiedz
nastepna madra sie znalazła
10-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
Nadzieja przychodzi do człowieka wraz z drugim człowiekiem.
jeszcze raz dzieki Irek
10-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
Irek !!!!!!!!!!dziekuje:)
10-03-2008, Od: Irek
Odpowiedz
Ela!!!!!!Co sie stalo??? Wcale nie przestawaj pisac na tym forum, sa tu taj ludzie ktorzy potrzebuja Ciebie tutaj!!!!A jezel ktos mysli inaczej to nie zwracaj uwagi na innych tylko skup sie na swoim małym swiecie i nie zapomnij o swoich znajomych !!!!
3 maj sie Ciepło pozdrowienia dla Ciebie i buziaki :)
Nie daj sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;)
09-03-2008, Od: ?
Odpowiedz
http://www.skrzypcaczka.blog.interia.pl/
09-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
chyba najlepiej bedzie jak nie bede tui wiecej piasac!!!wszscy tylko przepełnieni nienawiscia do mnie:(
:(
08-03-2008, Od: Paula
Odpowiedz
Ja bardzo lubię skrzypce.
08-03-2008, Od: ?
Odpowiedz
ja tak średnio
08-03-2008, Od: ewelina
Odpowiedz
hejo ma ktos moze latwe nutki na skrzypce gram od bardzo nie dawna i mam tylko jeden utwor ktory juz mi sie nudzi pomozecie???
08-03-2008, Od: kasia:):)
Odpowiedz
ksiazke se kup to ci pomoze