Sklep
08-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
jaKOCHAM
to moje zycie
moja pasja
moja miłość
mój mały świat
12-03-2008, Od: Paula
Odpowiedz
Sama dobrze wiesz co to jest
12-03-2008, Od: kasai
Odpowiedz
nie wiem bo u nas nie ma jakiegos durnego zajaczka!!!!!!!! co to jest??????
Odpowiedz
Chcialabym kupic te skrzypce które są na tej stronie te za 300zł. Najbardziej boję się przysyłki czy ktoś kupywał te skrzypce, odpiszczie!! Ja coś przeczuwam ze mama chce mi kupic na zajączka no ale nie wiem.
12-03-2008, Od: kasia
Odpowiedz
na zajaczka??????????????co to jest/>???
Odpowiedz
Sorki ale bloga już mialam i nie mam zamiaru zakładać drugiego no to piszcie coś bo są nuuudy a nie że teraz dużo ludzi psuje na forum czy coś takiego.
11-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
tez mysle jak Irek chociaz sama czasem pisałam nie do rzeczy ale od kilu dni to jest nie mozliwe!!!!!!!zjawiło sie kilka osób które próbuja nam cos popsuc nikt nie jest bez winy ale to forum o muzyce a nie blog czy forum na temat psychologi!!!!
pozdrowienia dla Irka Violinist Gosi:)
11-03-2008, Od: Paula
Odpowiedz
Po co ta strona wogóle istnieje. Dobra....dobra koniec tematu juz nic nie piszcie
11-03-2008, Od: prezes
Odpowiedz
http://www.skrzypcaczka.blog.interia.pl
goraco polecam wasz kochany prezes
Odpowiedz
patrz się na siebie! ty tylko krytykujesz na tym forum a nie pomagasz ktoś się pyta czy ktoś ma jakieś nuty to ty piszesz kup sobie książke to jest pomoc K....?
11-03-2008, Od: prezes
Odpowiedz
ej a do kogo to??????cwaniaro<dokuczacz>
11-03-2008, Od: kasia
Odpowiedz
traktuje Cie tak jak ty mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz
Do Kasia jeżeli ona nie chce pisać co nie musi i weź nie krytykuj kogoś kogo nie znasz czyli mnie nawet nie wiesz ile mam lat gdzie mieszkam czy chodzę do szkoły muzycznej poprostu nic
10-03-2008, Od: Paula
Odpowiedz
To nie pisz nikt Ci nie każe!
10-03-2008, Od: kasia
Odpowiedz
nastepna madra sie znalazła
10-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
Nadzieja przychodzi do człowieka wraz z drugim człowiekiem.
jeszcze raz dzieki Irek
10-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
Irek !!!!!!!!!!dziekuje:)
10-03-2008, Od: Irek
Odpowiedz
Ela!!!!!!Co sie stalo??? Wcale nie przestawaj pisac na tym forum, sa tu taj ludzie ktorzy potrzebuja Ciebie tutaj!!!!A jezel ktos mysli inaczej to nie zwracaj uwagi na innych tylko skup sie na swoim małym swiecie i nie zapomnij o swoich znajomych !!!!
3 maj sie Ciepło pozdrowienia dla Ciebie i buziaki :)
Nie daj sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;)
09-03-2008, Od: ?
Odpowiedz
http://www.skrzypcaczka.blog.interia.pl/
09-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
chyba najlepiej bedzie jak nie bede tui wiecej piasac!!!wszscy tylko przepełnieni nienawiscia do mnie:(
:(
08-03-2008, Od: Paula
Odpowiedz
Ja bardzo lubię skrzypce.
08-03-2008, Od: ?
Odpowiedz
ja tak średnio
08-03-2008, Od: ewelina
Odpowiedz
hejo ma ktos moze latwe nutki na skrzypce gram od bardzo nie dawna i mam tylko jeden utwor ktory juz mi sie nudzi pomozecie???
08-03-2008, Od: kasia:):)
Odpowiedz
ksiazke se kup to ci pomoze
08-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
chyba najlepiej bedzie jak nie bede tui wiecej piasac!!!wszscy tylko przepełnieni nienawiscia do mnie:(
08-03-2008, Od: mary
Odpowiedz
ELA WCALE NIE!!!
07-03-2008, Od: mary
Odpowiedz
kocham skrzypce kocham skrzypce kocham skrzypce kocham skrzypce kocham skrzypce kocham skrzypce kocham skrzypce kocham skrzypce kocham skrzypce kocham skrzypce
(już mnie łapki bolą :******)
05-03-2008, Od: nieważne
Odpowiedz
Napisze wam jedno Ela nie jest miłą i fajną osobą się mondrzy i wogóle.....
Odpowiedz
dlaczego tak myślisz???Wcale nie!
06-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
wiesz justyna??
miła jestes
05-03-2008, Od: kasia
Odpowiedz
wiesz co????
moze i sama sie mondrzysz ale ja znam ele i wiem ze jest inna nie dziwie sie skoro ja denerwowałas!pewnie tak było!ja ja znam bardzo dobrze i wiem ze tak nie jest!!!!!!!
wrecz przeciwnie dziecko z 5klasy uswiadom to sobie!!!!
06-03-2008, Od: diana
Odpowiedz
Hejka wszystki
ja też gram na skrzypcach i bardzo to lubie
Odpowiedz
diana ja też gram(4lata) i baaaardzo to też lubie a może nawet...kocham? :* a ty ile grasz???
06-03-2008, Od: kasia
Odpowiedz
witaj
skad jestes?
06-03-2008, Od: Paula
Odpowiedz
Hej jestem nowa gram na skrzypcach juz 3 lata i bardzo się cieszę. Mam 13lat.
Odpowiedz
cześć Paula życzę dalszych sukcesów w skrzypcach :*
06-03-2008, Od: ?
Odpowiedz
czesc
07-03-2008, Od: ?
Odpowiedz
06-03-2008, Od: ?
Odpowiedz
06-03-2008, Od: violinist
Odpowiedz
byc moze bede miala nowe skrzypce ale fabryczne ok 500 zl i bardzo prosze o odp to wazne czy musze je dac do konserwacji lutniczej? ile to kosztuje? co ile konserwujecie skrzypce? kiedy powinno sie je konserwowac? wystarcza do tego odpowiednie srodki czy musz isc do lutnika? wiem ze sa takie specjalne plyny ale czy one pomoga? slyszalam ze takie preparaty dzialaja szkodliwie na lakier a chce zeby ladnie blyszczal... to prawda??? czy lutnik po obejrzeniu instrumentu powie mi jaki preparat bedzie najskuteczniejszy i najbezpieczniejszy? czy u niego mozna dostac takie preparaty czy trzeba je kupic w sklepie muzycznym? prosze o odp na wszystkie pytania!!! dzieki przepraszam ze tak duzo ale to dla mnie WAZNE pozdrowienia:):):)
06-03-2008, Od: ela
Odpowiedz
no wiesz ja mysle ze jak je kupisz to nie bedzie tak źle wiem ze co do fabrycznych bo tez posiadam fabryczne i lutnicze i niestosuje płynów tylko sproszkowana kreda z mydłem do lutniczych a do fabrycznych nic ale lutnik ci doradzi!
ciesze sie z toba ze bedziesz je miała
pozdrawiam Violinist i Irka
04-03-2008, Od: mary
Odpowiedz
hej miłośnicy skrzypiec :-) :-)
06-03-2008, Od: Sylwia
Odpowiedz
Cześć chciałabym zakupić niedrogie skrzypce w komplecie?....
05-03-2008, Od: mary
Odpowiedz
mieszkam w Lublinie i u mnie albo pada śnieg albo grzeje słońce-i tak na zmniane,bo jak już śnieg spadnie to zaraz topnieje jak słońce znów się pojawia...ja chce wiosne!;-/
20-02-2008, Od: floraa
Odpowiedz
hejo
ja gram 20lat jestem nowa na forum mam 24lata mówie wam kazdy wiek jest dobry by zaczac edukacje muzyczna jesli chodzi o skrzypce to wiadomo własny wkład czasowy no i materialny!
piszcie chetnie poradze i odpowiem
pozdrówka piszcieeeee
05-03-2008, Od: ola
Odpowiedz
mam 6 i poł roku i gram na skrzypcach od wrzesnia. i gralam czysto a teraz po feriach juz nie. boje sie ze wyrzuca mnie ze szkoly a ja nie slysze czy jest czysto.
29-02-2008, Od: VIOLINIST
Odpowiedz
PROSZE O ODP PISZIE TO DLA MNIE BARDZO WAZNE WIELE LUDZI MI MOWILO ZE JESLIMA SIE NOWE SKRZYPCE TAKIE NP ZA 200 ZL TO ONE PO POL ROKU PRZESTAJA GRAC!!!!Z POWODU WYSUSZENIA DREWNA... CZY TO PRAWDA????? CO MAM ZROBIC??/ ZDARZYLO WAM SIE COS TAKIEGO???SLYSZALAM ZE SA NAWILZACZE DO SKRZYPIEC ALE SA DROGIE 100 ZL CZY MUSZE JE KUPOWAC??? PROSZE ODPISCIE TO DLA MNIE WAZNE CZEKAM POZDROWIENIA
04-03-2008, Od: Kasia
Odpowiedz
NIe chodzi o to że skrzypce wysuszają sie ale jakość dzwięku takich skrzypiec jest fatalna:( MIałam styczność z takimi skrzypcami. :( NBIe polecam.
29-02-2008, Od: ela
Odpowiedz
hhhhhhmmmmmmmm nie słyszałam!mozliwe ale z doswiadczenia wiem xze sie tak nie dzieje!nie wiem co na to inni ale moim zdaniem nie prawda bo wiele moichj znajomych paosiada takie skrzpki i sa zadowoleni:)
04-03-2008, Od: ?
Odpowiedz