Całkiem nowa wiadomość
Imię:
Wiadomość:

Prosimy pozostawić puste:
Liczba do wpisaniaWpisz liczbę
(anty-spam):

Wyświetlono wiadomości 9401-9450 z 13716  Wstecz  Dalej     Sklep

26-11-2008, Od: Madzia Odpowiedz
Dzisiaj mam swój pierwszy występ i bardzo się denerwuję ;). Grem ,,Piosenkę Francuską" znaną bardziej jako ,,Kurki trzy". Baaaaaaaaaaardzo się denerwuję!!!!!!!

24-11-2008, Od: monika Odpowiedz
to jeszze ja od numeru 513864708 podam moze jeszcze numer gg oto on 3739704

24-11-2008, Od: monika Odpowiedz
moze znacie jakies dobre ksiazki do nauki gry na krzypcach??chce sie bardzo nauczyc i zrobic niespodzianke mojemu chlopakowi na rocznice naszego zwiazku to jest 08.01.2009 chce do tego czasu chociaz poznac podstawy gry bylabym wdzieczna za pomoc kontakt moj 513864708telefon

16-11-2008, Od: Oliwka Odpowiedz
Witam, mam zamiar nauczyć się gry na skrzypcach, nie wiem czy nie jestem już na to za stara, mam 24 lata. Główny problem jednak jest taki, że jestem kompletnym laikiem, jeśli chodzi o dobór skrzypiec, odpowiednia wielkość, z jakiej firmy itp. Czy mogłabym prosić o rade i pomoc? Z góry bardzo dziękuję :)

24-11-2008, Od: JO Odpowiedz
Witam czy juz zaczelas gre na skrzypcach? jesli tak to jakie kupilas? w jakiej cenie..? czy gra jeSt trudna..?mam 23 lata i chce tez rozpoczac nauke dopiero teraz:) pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz.

23-11-2008, Od: Justyna Odpowiedz
Na imie mam Justyna i w tym roku zdaje dyplom kończąc tym samym ognisko muzyczne :) i nie bardzo wiem co dalej z tym robić?? a zwarzywszy na to ze nie uczęszczałam na teorie... ;(( czego teraz bardzo żałuje oraz licze już sobie 15 lat :)

prosze o pomoc...:)

22-11-2008, Od: gnfgn Odpowiedz
ggmfhmbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbjnnnnnnnngbnnn

22-11-2008, Od: anqa Odpowiedz
hey..pisze juz z nowego kompa...bylam tu dawno... czy ktos mnie tu jeszcze pamieta???!!! ;)

21-11-2008, Od: chii Odpowiedz
Dawno mnie nie było;PP co tam u Was? Jak się mają Wasze skrzypce?;>

20-11-2008, Od: Oliwka Odpowiedz
Do Dominika: dziękuję, ale jestem ze Śląska, więc to kawał drogi do Warszawy :) Jednakże nie otrzymałam odpowiedzi na swoje pytania, byłabym wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam wszystkich!

19-11-2008, Od: małgosia Odpowiedz
Ja umiem grać na skrzypcach

17-11-2008, Od: Marcin Odpowiedz
lub skrzypce steinbach za cene 230zł

lub czy znacie skrzypce firmy SO.M.Monnich 4/4 cena około 379 zł i co o nich sądzicie pod kątem nauki.

Witam chciałem zacząć naukę gry na skrzypcach i w sklepie zaproponowano mi skrzypce firmy niemieckiej Sandner 4?4 w cenie 590 zł, czy ktoś orientuje się czy skrzypce tej firmy są dobre i czy cena jest adekwatna do jakości?? dziekuje za odpowiedz

16-11-2008, Od: Dominik Odpowiedz
Każdy wiek jest dobry na rozpoczęcie nauki. Jeśli jesteś z Warszawy i byłabyś zainteresowana lekcjami to napisz . ragges@wp.pl

15-11-2008, Od: PASZKAR Odpowiedz
Poszukuję skrzypiec 1/2 ze smyczkiem i futerałem używane klasy Every Play - Poznań i okolice. Proszę o kontakt paszkar1@wp.pl

14-11-2008, Od: kropk Odpowiedz
witajcie, szukam skrzypiec dla młodszej siostry, nie wydaje mi się, żeby docelowo chciała grać, jednak chciałabym spełnić jej marzenie, może macie informacje o tym gdzie można kupić używane skrzypce dla 11-latki

14-11-2008, Od: Dominik Odpowiedz
Witam, jestem studenetem Warszawskiego Uniwersytetu Muzycznego i daje korepetycje/nauka od podstaw z zakresu gry na skrzypcach. ragges@wp.pl

13-11-2008, Od: Justyna Odpowiedz
Dawno nie było mnie na forum ale jakoś nie miałam czasu, szkoła itd... Pisze bo mam do sprzedania SKRZYPCE fabryczne, baaardzo dobre, za 300 zł z futerałem, smyczkiem i kalafonią. Zainteresowanych proszę o kontakt :
justyna-hendler@o2.pl lub GG: 10009335.
STRASZNIE PILNE !!!!!!!

13-11-2008, Od: pioter Odpowiedz
WARSZAWA. zespół poszukuje skrzypka/skrzypaczke gramy melodyjny death/black metal. Mozna nas uslyszec na www.myspace.com/totenkopfband

13-11-2008, Od: pioter Odpowiedz
wiecej info na mail pioter.b@o2.pl

12-11-2008, Od: Ala Odpowiedz
jenyy znów sie nie podpisałam :D to ja Ala :P

12-11-2008, Od: ? Odpowiedz
a więc popytajcie braci siostry kolegów kolezanek :D moze sie ktoś skusii ;) skrzypienie jak i dmuchanie w rure sa zarówno fantastyczne !!

12-11-2008, Od: Ala Odpowiedz
poniżej to moja wypowiedź Ala :D

12-11-2008, Od: ? Odpowiedz
Jasne ze się sprzedaje :) sama od takiego zaczełam :)

12-11-2008, Od: Olimpia Odpowiedz
Instrumenty dęte używane tez sie sprzedaje?? nie wiedzialam :)

11-11-2008, Od: Ala Odpowiedz
wiem że może to nie ten temat ale sprzedam flet poprzeczny :D :) zaineresowanych prosze o kontakt na 4454148 :)

10-11-2008, Od: Olimpia Odpowiedz
Dobra

09-11-2008, Od: chii Odpowiedz
ok.

09-11-2008, Od: Diana Odpowiedz
hehe nom kraj wolny:) dobra koniec tej rozmowy .. :)

Gdyby co, to mój numer 11112597:D
PZDR

Jasne Olimpia że pogadamy, napiszę do Ciebie;)

A teraz COŚ do Ciebie Diana. Skoro Ty wyrażasz swoją opinię, to chyba ja też powinnam co?? W końcu ten Kraj jest wolny. Mam rację Diana? Bo nie wiem. Przecież to Ty znasz Polskę (jak i swoją choinkę) najbardziej.

09-11-2008, Od: Lissi Odpowiedz
Jak każdy robi co lubi to skąd wzięła się kłótnia ? Nie chce mi się patrzyć kto zaczął, ale ja jestem po stronie Chii xD i tyle.

08-11-2008, Od: Diana Odpowiedz
nie zaczełam krytykowac halowen bo szczerze to mnie to je**e co kto robi co kto lubi :) nikogo nasiłe przysobie nie trzymam a na brak przyjaciół nienarzekam :) poprostu wyjawniłam swoja opinie i to co Kościół na temat tego hallowen mowi:) a wy róbcie co chcecie ;)) chceszidź sie powieś czy tam te żyły na udzie podcinaj przeciez ja Ci nie bronie :) Pozderooo:) a Olimpia jest spoko tylko ma inne poglądy a Ty chii wogole wtrącasz sie tam gdzie nietrzeba bo swoją opinie kierowałam do Olimi a nie do ciebie ;)

08-11-2008, Od: Olimpia Odpowiedz
Diana dobrze ze kochasz Polskę, ja nic zlego na ten temat nie powiedzialam. Przecież to ty zaczęłaś krytykowac halloween :)

08-11-2008, Od: Olimpia Odpowiedz
Chii, pogadamy na gg?? moj numer to 7401972. Napisz do mnie albo podaj tu swoj :)

08-11-2008, Od: ? Odpowiedz
http://allegro.pl/item474775049_skrzypce_w_rozm_4_4_smyczek_futeral_kalafonia.html

07-11-2008, Od: Olimpia Odpowiedz
HEJ LUDZIE!! Jedni lubuja to drudzy tamto a trzeci siamto i niedyskryminujmy sie tylko dlatego ze ktos ma dluzsze wlosy, ktos lubi HALLOWEEN a ktos woli polska tradycje, to nie stosowne, bo swiat sie miesza i za pare lat w naszym kraju byc moze bedzie wiecej obcokrajowcow niz POLAKÓW. Kto powiedzial ze ten kto bawi sie na swietach zagranicznych nie jest patriota swojego kraju>?? lubie halloween a wlasnie dzis uczestniczylam w pokazie( w formie muzycznej) z okazji 11 listopada. Diana nie chcialabym cie obrazic ale przez to co napisalas ze ''ty duzo wiesz i ciebie trudno na czyms zagiac'' masz wysokie mnie manie i wydaje ci sie ze jestes lepsza od innych.Nie tolerujesz czyjegos zdania, liczy sie to co ty wiesz i co ty uwazasz. Zastanow sie bo kiedys naprawde zostaniesz sama. Czyli jesli jestes patriotka to nie uczysz sie jezyka obcego, nie ogladasz filmow wykonastwa zagranicznych rezyserow, nie wierzysz w swietego mikolaja z finlandii i nie wyjezdzasz na wakacje?? bo to sa zwyczaje przywiezione z zagranicy.

06-11-2008, Od: chii Odpowiedz
Lissi:*

06-11-2008, Od: Lissi Odpowiedz
A ja Halloween lubię i popieram Chii xD

PS. chyba nie powinnam pisać Ty wiesz ode mnie więcej, na pewno tak jest...-i to akurat nie jest ironiczne... każdy mi udowadnia, ze jestem gorsza i tyle.

06-11-2008, Od: ? Odpowiedz
może teraz postąpili by inaczej??

no a skąd wiesz że nie?;> wszystko jest możliwe. W końcu ktoś mógł żałować, że zostawił samotną matkę z dzieckiem.

06-11-2008, Od: Diana Odpowiedz
Zapomniałam sie poniżej podpisać to ja Diana

jasne:)

Jak miło widzieć obrońcę. Kłaniam się "nisko" posłuchaj teraz co do Ciebie mówię;)
1.wiele osób w Polsce głoduje nikt z tym nic nie robi.
2.jakbyś nie zauważył/a literki są polskiexd brak mi słów.
3.życie nie jest cenne, cenne jest życie po śmierci.
4."Oj tak Polacy są źli". Człowieku wiesz co piszesz? chodzi mi o to że Diana wygląda mi na nie tolerującą innych i kocha tylko Polskę. Ktoś pisze o Halloween (zn się Olimpia) i od razu mówią jej że to nie zwyczaj polski, to chyba jasne ale każdy lubi to co chce, i co jak ktoś jest satanistą też tą osobę się skreśla? ok wyrażanie własnej opinii, ale to mi brzmiało opryskliwie! idt.
5.Tak to jest. Pojawia się przykład:kochający swój naród. A potem wyjeżdża za granicę^^
6.jestem "zabójczo" cwana. Gdybym żyła w tamtych czasach".... macie moją biografie od razu.
plan a)Mając naście lat idę podciąć sobie żyły. Najlepiej rozciąć żyłę na udzie ponieważ jest jedną z podstawowych i po kilku minutach umarłabym.
plan b)idę po sznur, wieszam się, ale zostawiam trochę luzu w pętli, bo gdy już się powieszę wtedy dojdzie do złamania kręgosłupa i po chwili już po mnie.
plan c) idę się utopić jak w piosence Hariasen-N
skoczę do zimnej głębokiej wody, i już nie będę mogła się wycofać.
plan d)idę na bagna, w wielkich mękach się umiera, ale co tam to ostatnia deska ratunku.
jestem szczęśliwa idę do Lucyfera i Bafometa pogadać jak było mi źle;(;( mówię (ironicznie):ach Ci Polacy nie chcieli walczyć! brr!

06-11-2008, Od: ? Odpowiedz
popierwsze ja duzo rzeczy wiem i cięzko mnie zagiąć ;)

Wolałbyś żyć z Polsce gdzie nie masz co jeść? nie mozesz sie uczyć mówić po Polsku? być bitym/a zastraszany/a?? patrzec na śmierć siostry brata dziadka?
ja nie i wielu znas jak nie wszyscy tez nie :)
i Dlaczego mówisz w liczbie mnogiej skoro to jeden Polak potraktował źle Niemca to juz odrazu wszyscy Polacy są źli i wrogo do innych nastawieni:)?

a i ciekawe czy byśbył taki cwany/a gdyby to TOBIE przyszło żyć w tamtejszych nie tak bardzo odległych

Prosze jedynie o refleksje.. ;)

POZDRAWIAM :)

oj oj ja nie umiem pisać:( umieram-wylew podpajęczynówkowy. Sorki za ten dziwnie napisany tekst-nie czytałam i się powtórzyłam i syfu narobiłam:(

pewnie sprawdziłaś w googlach co?:)
Nienawidzę Polski są mało tolerancyjni, źle traktują zagranicznych uczniów w naszych szkołach, to niby Niemcy są tacy "dla nas nie dobrzy", hahaha oni umieją dobrze traktować Polaka w szkole, a nawet powiem jeszcze inaczej. Ma tam lepiej niż jakiś Niemiec. Chodzę na lekcję Polskiego, a moja pani lubi mówić więc stąd to wiem;D PS. Mamo, tato reszto nienawidzę was. Sayonara!
aha a z tą wolnością, nie potrzebnie walczyli;) biedni się napracowali, a co z tego mają? są w niebie czy gdzieś tam i nikt o nich nie pamięta, każdy ma swoje sprawy, a może teraz inaczej by postąpili?? walczyli swoim życiem, ale nie każdy by zrobił tak jak oni, a

06-11-2008, Od: Diana Odpowiedz
Nic ci do tego czy mam choinke czy nie mam choinki.. a i tak wogole kotuniu to choinka pochodzi z 1521 roku z Alzacji, w mieście Selestat na francusko-niemieckim pograniczu.

Nienawidezisz Polski ? nienawidzisz społeczenstwa tym samym mamy taty i reszty.. :)
11.listopada dokładnie 90 lat temu nasi przodkowie wywalczyli WOLNOŚC dla mnie dla Ciebie dla WAS!! Nie doceniasz tego?! Twoja sprawa.... :)

Wyświetlono wiadomości 9401-9450 z 13716  Wstecz  Dalej