Całkiem nowa wiadomość
Imię:
Wiadomość:

Prosimy pozostawić puste:
Liczba do wpisaniaWpisz liczbę
(anty-spam):

Wyświetlono wiadomości 10001-10050 z 13691  Wstecz  Dalej     Sklep

21-04-2008, Od: mary Odpowiedz
droga violinist,chyba cie nie zrozumiałam,ale ja nie udawałam żadnej nikogo,zawsze byłam mary...no bo ta notka z caps lock'iem to była do mnie????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
odpisz

21-04-2008, Od: mary Odpowiedz
kamila,ja ci wierze,że chodzisz do szkoły muzycznej!!!Ale po prostu napisałam te pytanie"czy chodzisz do szkoły muzycznej",bo nie zuważyłam tego wcześniejszego,ja nie wiedziałam,że ty chodzisz,przepraszam,że cie wkurzyłam,ale naprawde tego nie zauwarzyłam!A ja gram na skrzypcach,4 lata.

21-04-2008, Od: Justii Odpowiedz
Jak ty piszesz kamila!!!

21-04-2008, Od: Justii Odpowiedz
Jak ty piszesz kamila!!

20-04-2008, Od: violinist Odpowiedz
MARY NAPISALA KAMILA CHODZISZ DO SZKOLY MUZYCZNEJ? A TY JAKO ? NAPISALAS TAK CHODZEM:) NIE OSZUKUJMY SIE TO TY PODAJESZ SIE ZA KAMILKE!!!! ZDECYDUJ SIE MOJA DROGA JAK MASZ W KONCU NA IMIE???/ ANIA KAMILA CZY PANI MARZENA... ZAL NIE UDAWAJ KOGOS KIM NIE JESTES DOBRA RADA A TO JEST NAJLEPSZE ZE JA GLUPIA DALAM SIE NABRAC ZE GRALAS Z RUBIKIEM HAHA DOBRE... NO COZ CZLOWIEK UCZY UCZY SIE NA BLEDACH... RUBIK PRZECIEZ BIERZE PROFESJONALISTOW... NIE WZIAL BY CIEBIE....I Z TYMI AUTOGRAFAMI TEZ ZA BARDZO NIE CHCE MI SIE WIERZYC....VIOLINIST

20-04-2008, Od: kamilka Odpowiedz
TO SOBIE IDIOTKO NIE WIERZ POPIEPSZONA!!!!!!!!!!!
JA NAPISAŁAM TAK CHODZEM ZAPOMNIAŁAM SIE PODPISAC"!!!
A TY CO???GRASZ???

20-04-2008, Od: mary Odpowiedz
kamila chodzisz do szkoły muzycznej?

20-04-2008, Od: ? Odpowiedz
tak chodzem:=)

20-04-2008, Od: Justii Odpowiedz
Nie ma za co ;)

Violinist wysłałam już.

dzieki doszlo bardzo fajne fotki:):):):) pozdrawiam Zaneta

20-04-2008, Od: VIOLINIST Odpowiedz
KAMILKA GRALAS Z rUBIKIEM????; GDZIE ????? KIEDY?/?? ZNASZ GO OSOBISCIE??????? JAK TO SIE STALO ZE Z NIM ZAGRALAS????????????????????????????????? ILE MASZ LAT? ODPISZ CZEKAM POZDRO

dobra Justii gdybys mi je przyslala wszystkie to bylabym wdzieczna no to czekam dzieki:) violinist777@wp.pl moglabys mi tez jakos pzyslac ich autograf Feel tak do obejrzenia:)

mam 15lat
gram od12>:))
nie tyle grałam u rubika coi z rubikienm
a wy ikle gracie????

Super masz Kamila!! Ale mam fotki Feel jak grali na tej sali itp. Jak chcesz to mogę ci wysłać na e mail Violinist.

Płaciłam 40zł Tanio właśnie. Było fajnie super!!! Niestety zdjęcia nie mam. U mnie jest FORUM i przyjechali przeczytać bajki bo była taka akcja Cała Polska czyta dzieciom, a potem rozdawali autografy był też Ivan Komarenko , Agnieszka Włodarczyk itd. Jak byś napisała na google Feel to bi ci pokazało oficjalna strona Feel i kliknij koncerty i 19,04 i tam będzie dom muzyki i tańca.

na jakich premierach gralas/ u rubika tez gralas Kamilka???// od ilu lat grasz? odp pozdrawiam

fajnie ze bylas na koncercie ile placilas? zdjecie z nimi masz? jak bylo? z tym tlumem to ci wierze... Justii tylko to az powiedz mi prosze jak zdobylas autografy czechowskiej i Watroby???? ja zawsze chcialam miec ich autografy ale fajnie masz powiedz jak je zdobylas???? odpisz szybko na wszystkie pytania czekam pozdrawiam papa Zaneta

20-04-2008, Od: kamiklka Odpowiedz
ja mam auograf
Piora Cyfusa--->czli Ryska z Klanu
Kasi Cichopek
Marcina Hakiela
Marcina Bosaka
Rafała Mroczka
Marina Mroczka
Kasi Cerekwickiej
Piota Rubika
Wojciecha Mana

fajnie masz a gdzie udalo ci sie doasc ich wzszystkich/ zdobylas te podpisy osobiscie? kolekcjonujesz autografy? odpisz pozdrawiam

pewnie ze osobicie!!!!!!!!!
grałam na skrzypcach na kilku premierach i z tamtad mmam

19-04-2008, Od: Piotrek Odpowiedz
Żaneta wysłałem dla ciebie emaila :D czekam na odpowiedz pozdrowienia dla wszystkich [rzebywajacych na forum

ok dzieki postaram sie odpisac jak najszybciej pozdro pa

19-04-2008, Od: Justii Odpowiedz
Ja dzisiaj byłam na tym koncercie Feel i miałabym autograf tylko że był taki tłok ze mogłaś zemdleć naprawde tyle ludzi tak się pchali że szkok. Mam tyylko Joanny Czechowskiej i Sebastiana Wątroby.

19-04-2008, Od: violinist Odpowiedz
wiem dzie jest jaslo bo sama tam kiedys bylam nie am skrzypiec ale bylam u kolezanki na 18 urodziny trzymam kciuki do odwaznych swiat nalezy... dziekuje za odpowiedz a tez nie mam autografu a chcialabym miec chociaz jeden :(:( moze kiedys jakim cuem sie uda..pozdrawiam

19-04-2008, Od: mary Odpowiedz
cześć wszystkim, jeśli chodzi o konkurs to jedę na niego w ten czwartek i piątek do Jasła.Będe tak grac 2 utwory z pamieci.
A violinist włosie naciąga sie nie do oporu,do tej chwili gdy będzie lekko napięte,lub trochę bardziej,ale nie mocno.

niestety nie mam rzadnedo
autografu;-(

19-04-2008, Od: michał Odpowiedz
ale nie miał jesczcze skrzypce chce je dopiero kupi od sklepu a te skrzypce , ale niewiem o jak konkurs chodzi ale trzymaj niemartwic sie bedą dobrze pozdrowienia was?ale musze ucze sie cwicze skrzypce oki

Acha pod koniec kwietnia bede mial pieniadze i postaram sprawic sobie jakies skrzypeczki kochane :D

witaj ciesze sie ze bedziesz mial te skrzypce ok no to czekam na emaila pozdrawiam cie:):):):) zaneta

dzieki za odp Mary njeszcze nie reguluje srubka bo nie mam jeszcze skrzypiec chce je dopiero kupic od kolezanki a te skrzypce to kolezanki srubkanaciaga sie wlosie do oporu nie? nie wiem o jaki konkurs chodzi ale trzymam kciuki nie martw sie bedzie dobrze! mysla jestem z toba... pozdrowienia MA KTOS AUTOGRAF PIOTRA RUBIKA ALBO JAKIEJS INNEJ ZNANEJ OSOBY? WPISYWAC SIE!

Witajcie!!
Dzisi wrociłem ze sanatorium :D
Żaneta dziekuje za emaila i postaram sie odpisac w jak najwczesniejszym terminie :)

Jezeli chodzi o nasza-klasa to z checią sie przyłącze .
moj nick :
piotr Jan Szymanski

19-04-2008, Od: Justii Odpowiedz
Ja mam konto na nasza-klasa.pl

18-04-2008, Od: ? Odpowiedz
ma ktos tu konto na nasza klasa?????????

jaki konkurs mary??????????????gdzie???????????++

18-04-2008, Od: mary Odpowiedz
violinist o ten drucik mi chodziło,ze np.jak już długo grasz na tej strunie gdzieś tak nawet z 3 lata to wtedy chyba tak sie robi!!!A jesli chodzi o te skrzypce za 200zł co mają te nowe struny,to moim zdanie oczywiście,ze nie musisz miec nowych strun jeśli nie były jeszcze długo urzywane.A włosie od smyczka najpierw zawsze jest lekko złote,a jak już po paru dniach,kiedy go smarujesz kalafonią,staje sie białe.I to normalne,że włosie sie strzępi,czasem (od czasu do czasu)może ci wypaść cały 1 wlos za smyczka.Ale nie wiem zabardzo o co ci chodzi ze wlosie w smyczku jest nierównomiernie rozłożone...napewno je naciagasz srubka przymocowana w dolnej czesci smyczka??odp.

pozdrowienia boje sie konkursu;-(

hejjjjjjjj
jakie macie skrzypce???????????
odpiszcie wszyscy wazne!!!!!!!!!

18-04-2008, Od: mary Odpowiedz
ja mam lutnicze,trochę większe niż 3/4,ale mniejsze od całych.Mają ładny herbaciany kolor i fajnie sie rozegrały.

p.s.ludzie w czwartek i piątek jade na konkurs;-0

18-04-2008, Od: violinist Odpowiedz
a ty jakie masz? pozdrawiam:)

18-04-2008, Od: violinist Odpowiedz
Mary wazne o jaki drucik ktory odchodzi od strun ci chodzilo??/ i jeszcze bardzo wazne jesli moja kolezanka kupila fabryczne skrzypce takie za 200 zl i ma struny ni tych skrzypcach malo co grala a ja chcialabym te skrzypce od niej odkupic to mimo ze skrzypce sruny byly malo uzywane to znaczy ze musze te struny wymienic koniecznie bo sa juz stare??? czy wlosie od smyczka moze byc lekko zolte czy nie??? czy to normalme ze wlosie sie gdzie niegdzie strzepi??? i jest troche nierownomiernie rozlozone?// prosze odpiscie na WSZYSTKIE WSZYSTKIE PYTANKA dziekuje to naprawde wazne!!!! dziekuje pozdrawiam was Mary dzieki za odpis rowniez pozdrawiam 3majcie sie:)

17-04-2008, Od: mary Odpowiedz
violinist żeberko zakłada sie na skrzypce w odpowiedni sposób aby było ci wygonie grać,jest obite miękką gąbeczką lub czymśw tym stylu.
A wymienia się struny wtedy gdy są już stare,odchodzi od nich drucik no i tym podobne..i raczej jeśli czcesz grać na skrzypcach musisz mieć żeberko,oczywiście można jeśli się chce meczyć grac bez żeberka,ale dla mnie z nim jes o wiele wygodniej..a skrzypiec za 300zł nie miałam,ale moja koleżanka ma takie i trafiły jej się bdb!!!A może się nie trafiły tylko takie są dobre...t ale tak do końca nie wiem bo nie posiadam;-)

pozdro dla ciebie i Justii

17-04-2008, Od: ? Odpowiedz
zebarko jest na ramie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://muzyczny.pl/katalog/index.php?id_dzialu=189&id_fragment=3819&zlitera=&od=0#art

tu zobaczcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17-04-2008, Od: Justii Odpowiedz
Już jestem zdrowa. Choroba przeszła na mamę;) No kazała mi zaśpiewać zagrała na organach jakieś tam dźwięki i kazała powiedzieć ile ich było 1,2 lub więcej, który dźwięk jest wyższy itd. Musiałam też zagrać na skrzypcach chciała sprawdzić czy coś tam umiem.To są zajęcia indywidualne (czy jakoś tak) uczy mnie Pani fajna babka ;) sympatyczna. Dokładnie nie wiem po co jest żeberko jak będę miałą to ci powiem bo ona sprowadza takie żeberka i powiedziała że takie dobre to kosztuje ok. 100zł więc ja takie kupię i ksiązke z nutami i techniką grania

16-04-2008, Od: violinist Odpowiedz
dzieki Justii zycze tobie powodzenia i mam nadzieje ze juz wyzdrowialas:):):) co bylo na pierwszej lekcji ogladali nauczyciele twoje skrzypce? co robiliscie? i po co zeberko widzialam ze niektorzy grali na podbrodku a niektorzy nawet bez niego wiec po co one??/ odpisz justii czekam pozdrowionka

16-04-2008, Od: Justii Odpowiedz
Ten czarny guzik też jest do nastrojenia tylko w małej odległości, ja byłam tam w Ognisku i ja narazie nie mam żeberka to mi kazała kupić bo jest bardzo potrzebne jak się składa narazie nie wiem. Ja mam za 300zł z tej stronki i są super!! Jak bedziesz chodzić na Ognisko Muzyczne to Ci tam wszystko powiedzą!! Jak narazie nie mogę udzielić odpowiedzi jak tam jest i co bo dobiero to jest pierwszy raz narazie kazała mi robić parę cwiczeń na mięsnie bo jak już zaczynasz grać to potem ręka boli. Jak będę dłużej to napisze papa

16-04-2008, Od: violinist Odpowiedz
powiedzcie mi i prosze nie smiejcie siebo sama nie posiadam skrzypiec chociaz bardzo bym chciala.. zauwazylam ze przy skrzypcach przy podbrodku jest taki czarny jaky guzik do czego on slluzy? do czego sluzy zeberko skoro jest podbrodek/ jak sie zeberko zaklada? co ile i po czym pozbac ze trzeba wymienic struny? czy musze sie uczyc z zeberkiem? czy najansze skzypce spelnoa swe zadanie takie za 300 zl? macie takie? i jak? prosze o odp na WSZYSTKIE PYTANIA bede wdzieczna czekam pozdrawiam was zaneta

16-04-2008, Od: Justii Odpowiedz
Dzięki, dobrze. Narazie minęła pierwsza lekcja.

16-04-2008, Od: ? Odpowiedz
i jak??????????????????????????+

15-04-2008, Od: violinist Odpowiedz
mary dzieki:):):):):)

15-04-2008, Od: ? Odpowiedz
justyna jak ci poszło????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

15-04-2008, Od: mary Odpowiedz
violinist smyczek zmienia się wtedy gdy jest mało włosia,włosie jest brudne(np. od palców,pamiętaj żeby włosia nie dotykać) no i.t.p.
a jeśli chodzi o 2 smyczki to nie każdy musi je mieć,dopiero wtedy gdy będą ci naprawde potrzebne(ja 4 roku grania dostałam 2 smyczek)
a 2 smyczek służy do różnych technik grania,to zależy od jego wagi,budowy i.t.p.
a 2 smyczek nie rózni się,zależy do jakiej techniki służy nie jest jakiś inny;-)

Wyświetlono wiadomości 10001-10050 z 13691  Wstecz  Dalej